Възраждане: ПП исакше да прецака София с парите за градския

...
Възраждане: ПП исакше да прецака София с парите за градския
Коментари Харесай

Възраждане: ПП исакше да прецака София с парите за градския транспорт

Възраждане: Политическа партия исакше да прецака София с парите за градския превоз. Това скандално разобличаване направи депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев от парламентарната естрада във вторник. До абсурда се стигна по време на разискването на правилника за активността на 48-то Народно събрание.
Началото даде Искрен Митев от Политическа партия,
който не бе удовлетворен от оферти на „ Възраждане “ и съобщи, че поправките им били в изгода на дребни партии и „ се надявам те да си останат дребни “.

Петър Петров обаче му подсети, че в последния парламент болшинството съумяло да направи по този начин, че трансформирали кворума за гласвуане без да се трансформира правилника и законопроект да бъде признат с гласовете на повече от половината, регистрирани сутринта. Това обаче им направило неприятна смешка, когато се разпаднала обединението.
Венко Сабрутев попита дали „ Възраждане “
са били „ златния пръст “ в 47-то Народно събрание, както преди са били „ Атака “, и са си вадели картите с цел да мине или не едно гласоподаване.

Цончо Ганев от „ Възраждане “ пък упрекна Политическа партия, че техни челнове в предходното Народно събрание „ прокараха пътека да желаят да осигуряваме кворум, и сте се молили “. „ Да загатваме ли членове на ваш съдружен за началник на Българска народна банка? Включително и за вота на съмнение към вашето незаконно държавно управление.
Цялата ви коалиция, тъй като не сте партия,
е порочна, подмолна и с нищо не се различавате от тези, против които се борите, вие сте същото, само че сте по-нов модел “, разгласи той с възторг.

Председателстващият съвещанието Никола Минчев се опита да приключи разногласието като подсети какъв брой доста текстове им остават, само че не му се получи.

Искрен Митев от Политическа партия нападна Петър Петров от „ Възраждане “, че бил образец за двуличието. На което получи от него контра, че не трябва да приказва за лицемерие. „ Двуличие е, когато представител на вашата коалиция идва и споделя:
„ дай да прецакаме един наш съдружен сътрудник,
който желае да усили членовете на комисии. Каза ни го 10 пъти в границите на 5 часа “, издаде сделките Петров. И разкри, че получили заричане предложенията на „ Възраждане “ да бъдат признати, в случай че „ прецакат другите, че щели да прецакат държавното управление “.

„ Бъркате там, където не желаете да видите какво ще изкарате “, включи се и Цончо Ганев в офанзивата към Политическа партия.  И даде образец с последния бюджет.

„ Точно тогава
някой от Политическа партия пристигна при нас и искаше да прецакаме София
и да не им плащаме парите за градския превоз, а ние ще ви прекараме парите за музеите “, изненадващо разкри той. И посъветва Митев да седи по-назад и да не се бърка, където не му е работа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР