Възраждане подготвя петиция срещу решението на Конституционния съд относно референдума

...
Възраждане подготвя петиция срещу решението на Конституционния съд относно референдума
Коментари Харесай

Възраждане стартира петиция срещу решението на КС за референдума за лева

" Възраждане " приготвя петиция против решението на Конституционния съд по отношение на референдума за еврото. Това разгласи водачът на партията Костадин Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че след европейските избори през юни петицията ще бъде изпратена в Екологичен потенциал. Тя ще бъде направена дружно с сътрудници от други страни и ще бъде подкрепена освен от български жители.

Костадинов е безапелационен, че демокрацията не може да се потъпква. По думите му Възраждане ще направи по този начин, че българското държавно управление посредством Брюксел да съблюдава Конституцията.

Припомняме, че Възраждане за провеждането на референдум за опазване на българския лев. Въпреки, че годните подписи бяха над 470 000 провеждането на допитване до народа.

Възраждане апелира решението пред Конституционния съд. Близо седем месеца след обжалването и поряза референдума. Партията на Костадинов уточни, че решението съзнателно е било протаквано, с цел да се назначат и да отхвърлят референдума.

Възраждане провежда и  в деня, когато съда разглеждаше жалбата.
 Възраждане продължава битката за запазването на българския лев
Възраждане продължава битката за запазването на българския лев

Партията ще търси вид този проблем да се реши в Европа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР