Възраждане“ номинира д-р Тодор Хинов за управител на НЗОК. Той

...
Възраждане“ номинира д-р Тодор Хинов за управител на НЗОК. Той
Коментари Харесай

„Възраждане“ с номинация за шеф на НЗОК

„ Възраждане “ номинира доктор Тодор Хинов за шеф на НЗОК. Той е с над 40 години опит в системата на опазването на здравето и в областта на ръководството на лечебни заведения, оповестиха от пресцентъра на партията

Д-р Хинов е с висше обучение с образователно-квалификационна степен „ магистър “ в Медицинска академия – София и е с добита здравна компетентност „ Анестезиология и реанимация “ и с подготовка по „ здравен мениджмънт “ към Медицински университет София, факултет по Обществено здраве. Има над 40 години професионален опит в системата на опазването на здравето и в областта на ръководството на лечебни заведения.

През 2002 година доктор Хинов придобива подготовка по „ здравен мениджмънт “ към Медицински университет София, факултет по Обществено здраве.

Притежава спомагателни специализации по токсикология и термична контузия (Институт „ Пирогов “), курс за лекторска активност по медико-биологични проблеми (Институт „ Пирогов “), професионален документ по мениджмънт, включително Ефективният управител, маркетинг, управническо счетоводство (Училище по мениджмънт Нов български университет – София, The Open University, London), образование на Български лекарски съюз за управителни фрагменти на съсловните организации.

Професионалният му опит стартира през 1979 година в общинската болница в гр. Севлиево като специалист-анестезиолог, където от 1989 година до 1992 година е Завеждащ ОАРИЛ. От 1990 година е главен съучастник и шеф на редица сдружения с предмет на активност – даване на медицински услуги, в това число и посредством контракт с НЗОК, ДКЦ, СБАЛ по хирургия и ортопедия, през 2000 година провежда първата групова процедура в България с 16 000 пациенти, а от 2014 година досега е създател и шеф на Медицински център „ Унимед “ ЕООД – един от водещите медицински центрове в страната, в който се правят и медицински клинични изследвания по качество и количество на привлечените пациенти, верифициран с народен одит (ИАЛ).

Доктор Хинов е член на Председателския съвет на Българския лекарски съюз и притежател на редица награди за дейна активност и възобновяване на БЛС и за издигане престижа на съсловната организация. Преминал и редица други образования по ръководство в областта на опазването на здравето и пациентските грижи, написа „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР