Възраждане нарекоха Продължаваме промяната Организирана престъпна група за защитаване на

...
Възраждане нарекоха Продължаваме промяната Организирана престъпна група за защитаване на
Коментари Харесай

Възраждане нарече ПП ОПГ за чужди интереси, те ги обвиниха във фашистка пропаганда

" Възраждане " нарекоха " Продължаваме промяната " " Организирана незаконна група за отбраняване на непознати ползи ", от групировката пък реагираха с отвращение, че това е " фашистка агитация ".

Още на старта на пленарното съвещание градусът на напрежение в залата се подвигна с декларацията на Костадин Костадинов. Лидерът на " Възраждане " излезе с декларация, в която прикани ПП-ДБ да не вършат държавно управление. Той се аргументира, че през вчерашния ден, от чуването на шефовете на спецслужбите е станало ясно, че това е партия с " шпиони и предатели ", които желаят България да стане протекторат и заплашват, че в случай че не стане кабинет с техния мандат, ще вършат майдан и ще има принуждение.

" Да стане ясно, че тук имаме не политическа партия, а проведена незаконна група за отбраняване на непознати ползи. Нямате морално право да сте тук. Върнете мандата ", съобщи от трибуната Костадинов.

" Вчера това, което се случи тук на чуването на ДАНС, беше безусловно безпрезцедентно за историята на България изобщо. Вчера беше един исторически миг, в който бяха вдигнати маските на задкулисието. Нашата страна няма своя лична суверенна политика, тя е овладяна страна. Когато беше ясно декларирано тук от страна на ръководителя на ДАНС, някои маски паднаха дефинитивно.

" От през вчерашния ден насам втората по величина парламентарна група няма моралното съображение да ръководи. Всяка политическа мощ, която се слага в услуга на непозната страна, би трябвало да бъде заличена. Искам да имам вяра, че не всички в тази партия са национални предатели и шпиони. Най-доброто е мандатът да бъде върнат неотложно, тъй като тази групировка няма моралното право да съставлява никого другито, с изключение на посолството и посолствата ", съобщи водачът на " Възраждане ".

Веднага след декларацията му на трибуната застана Мирослав Иванов от Политическа партия, с цел да стачкува против казаното от Костадинов.

Той изиска от ръководителя на Народно събрание Росен Желязков да " прекъсва всевъзможни опити за сходен вид фашистка агитация, които се вършат от " Възраждане ".

" Никой не дава право на Костадин Костадинов да дава квалификации на който и да е ", съобщи депутатът от ПП-ДБ.

Изказването му беше прекратено от подвиквания в залата, като ясно се чуха тези от Цончо Ганев. Зам.-шефът на Народно събрание от " Възраждане " викаше с цялостно гърло " мръсни шпиони " и " потвърдени шпиони " по адрес на Политическа партия.

През това време някои депутати станаха от местата си, напрежението набъбна и Росен Желязков побърза да разпусне депутатите в отмора.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР