Възраждане“ изпадат в разцепление. Костадинов изключи трима депутати от парламентарната

...
Възраждане“ изпадат в разцепление. Костадинов изключи трима депутати от парламентарната
Коментари Харесай

„Възраждане“ изпадат в разцепление: Гонят трима депутати!

„ Възраждане “ изпадат в разединение. Костадинов изключи трима депутати от парламентарната група. Това са Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев. Това заяви ръководителят на партията Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание.

Причината съгласно Костадинов е, че те са номинирали общинските съветници в София, които гласоподаваха друго от сътрудниците си за ръководител и влязоха в ангажиментите за систематизиране на комисии.

Общинските съветници от ГЕРБ през вчерашния ден се сговориха с общинските съветници от Продължаваме промяната и гласоподаваха дружно за ръководител от Политическа партия. Според известията това е станало благодарение на хора от групите на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “.

„ Възраждане “ изпадат в разединение

„ Вчера 4 индивида от групата на „ Възраждане “ от Столичния общински съвет избраха да изберат финансови тласъци пред достойнството и идеята на „ Възраждане “. Това извънредно неприятно тяхно решение рефлектира и върху организацията. Вчера вечерта имаше съвещание на софийската организация и се реши да им се изиска политическа отговорност. И от народните представители, които са номинирали тези лица в листата за общински съветници в София “, разяснява водачът на партията Костадин Костадинов.

Той добави, че тази заран ПГ на „ Възраждане “ е взела решение да изключи тримата депутати, защото са отказали да изпълнят настояването на столичаната организация на партията.

Източник – Дневник, БНР

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категория България

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР