Възползвайте се сега от тази ограничена във времето разпродажбаПопулярните приложения

...
Възползвайте се сега от тази ограничена във времето разпродажбаПопулярните приложения
Коментари Харесай

Вземете оригинален Microsoft Office 2021 и Windows 11 за цял живот - само от €10 в Godeal24

Възползвайте се в този момент от тази лимитирана във времето ликвидация

Популярните приложения като Word, Excel и PowerPoint са наложителни за цифровата работливост при осъществяване на всевъзможни задания. Но те са много скъпи, в случай че плащате за потреблението им всеки месец или на годишна база. Алтернативата е да получите малко по-стар пожизнен лиценз за Microsoft Office – тъкмо това можете да извършите с лимитираната във времето ликвидация на Godeal24.

Сега е вашият късмет да получите пожизнен лиценз за единствено против €28,75 (вместо €299) с код „ GG62 ” по време на. Този пожизнен лиценз за версията на Windows Office 2021 Professional предлага Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access и безплатната версия на Teams под формата на неотложно евакуиране и зарежда приложенията непосредствено във вашето стартово меню. Напълно съчетаем с Windows 10 и Windows 11, всеки софтуерен ключ е пожизнен лиценз за едно Windows устройство.

Ако нямате потребност от всички тези приложения, вижте офертата за, която е на цена от единствено €20 и предлага същите функционалности, като се изключи Teams. Microsoft Office е потребен инструмент за пускане на вашите планове.



62% отстъпка за пожизнен Microsoft Office! (купон “GG62 ”)

Надградете вашата операционна система с , в това число криптиране на устройството с BitLocker, пробуждане и заключване, DirectX 12 Ultimate и други функционалности, единствено за €13,55 (вместо €199) в този момент в Godeal24. Windows 11 Pro е ефикасна надстройка на по-стари операционни системи. Включеният в нея Windows Copilot ви дава достъп до интегриран AI чатбот – задавайте въпроси, генерирайте текст, създавайте изображения и даже код. Направете цялостен ъпгрейд на вашия районен съд за по-малко от половината от регулярната цена.

Огромни отстъпки за Windows OS: (купон “GG50 ”)

Вземете преференциално пакет с 62% отстъпка (купон “ GG62 “)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “ GG50 “)

Още районен съд принадлежности на най-хубавите цени!

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижените цени за лицензи на Microsoft, главен програмен продукт за ИТ сигурност и други компютърни принадлежности. Вземете Windows и MS Office на най-хубавата цена. Насладете се на безпроблемното извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща софтуера непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно потребление на продукта!

За връзка с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР