Възпитаният и фин мъж на Антония Петрова – Батинкова, както

...
Възпитаният и фин мъж на Антония Петрова – Батинкова, както
Коментари Харесай

Мъжът на Тоца не спазва правилника - slava.bg

Възпитаният и тънък мъж на Антония Петрова – Батинкова, както самата тя го показва, се оказа джигит зад кормилото, видя кореспондент на „ Уикенд “.

Ивайло бе засечен да кара мощния си джип „ Мерцедес GLE 400d” по околовръстното шосе на София. Бизнесменът, който е общоприет шеф на клиника и се отпътува с търговия на медицински консумативи, или не знае за съществуването на мигачите на автомобила си, или смята използването им за ненужна.

Ивайло се престрои цели 4 пъти в разнообразни ленти, а най-после в локалното платно, само че нито един път не алармира за желанието си да мине в друга лента. Само за няколко минути мъжът на Мис Крокодил, както е известна моделката, прехвърча през всички платна на околовръстното шосе. Той минаваше от най-дясна, в най-лява и назад. Разбира се, другите водачи трябваше да гадаят за желанията му, тъй като не използваше по предопределение мигачите си. Отделно Батинков фучеше с най-малко 140 км/ч по шосето. Той бързо задминаваше колите, които съблюдаваха ограничаването от 80 километра. Мъжът на миската, която се возеше на задната седалка дружно с невръстния им наследник Благовест, не се притесняваше, че пътува с жена си и детето си, а се държи рисково на пътя. За да е още по-бърз и да кара несмущаван, той даже реши да мине в локаното платно, където шофираше е почти 150 км/ч при позволени 50!

Според закона, за превишаване над 50 км/ч. нарушителят се глоби с санкция 700 лева и три месеца отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство, като за всеки последващи 5 км/ч превишаване над 50 км/ч санкцията се усилва с 50 лева Според Закона за придвижването по пътищата Ивайло Батинков би трябвало да бъде санкциониран с 1200 лв. и три месеца да е без брошура. Уви, това не се случи, тъй като на никое място по околовръстното в този миг нямаше полиция. Не е ясно по какъв начин мис Антония Петрова – Батинкова, която е правист и твърди, че съблюдава българските закони, разрешава на мъжа си да кара по този начин неразумно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР