Възпитаници от Обединената школа по изкуствата към НЧ Разум 1883“

...
Възпитаници от Обединената школа по изкуствата към НЧ Разум 1883“
Коментари Харесай

Обновената зала на читалището в Монтана посрещна талантите на ОШИ „Добри Христов“ /снимка/

Възпитаници от Обединената школа по изкуствата към НЧ „ Разум 1883 “ в Монтана показаха обичайния си коледен концерт. Той се състоя в напълно актуализирания салон на читалището и бе отдаден на патронния празник на ОШИ „ Добри Христов “.
Прекрасните артисти и инструменталисти с горделивост показаха наученото при обичаните си преподаватели. В концертната стратегия откриха място превъзходни творби за пиано, ксилофон и китара. От шедьоври на Бах, Шопен и Пиацола до виртуозно изпълнени рок инструментали превзеха новата блестяща сцена на НЧ „ Разум 1883 “. Малките артисти от школата също способстваха за празничното въодушевление с мелодични коледни песни, както и с обичани шлагери от българската поп музика. Наред с самостоятелните реализатори, публиката приветства и новосформираните ни дуетни сформира и квартет. Водеща на събитието бе Катерина Домби, която учи пиано в школата към читалището и също се включи със свое осъществяване в програмата.
В края на концерта надарените възпитаници и техните всеотдайни преподаватели получиха цветя от името на кмета на Община Монтана Златко Живков, както и от Настоятелството при читалище „ Разум 1883 “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР