Възпитаникът на Кеймбридж адвокат Румен Чолаков отговори на плъзналите в

...
Възпитаникът на Кеймбридж адвокат Румен Чолаков отговори на плъзналите в
Коментари Харесай

Възпитаник на Кеймбридж отрече да се готви за премиер на ИТН

Възпитаникът на Кеймбридж юрист Румен Чолаков отговори на плъзналите в общественото пространство клюки, че той ще е кандидат-премиерската кандидатура на Политическа партия " ИТН ".

" Във връзка с разнообразни медийни спекулации желая да заявя, че не съм водил безусловно никакви диалози за каквито и да е политически постове с който и да е било. Благодаря и съм поласкан от вниманието и поддръжката - може би най-сетне е пристигнал денят за нов вид ръководство и хора, само че сега съм концентриран само върху адвокатската си кариера и процедура ", написа Чолаков във фейсбук.

Преди ден Румен Чолаков написа различен любопитен пост в обществената мрежа, наименуван " Размисли от джипката ":

" След години на едноличен метод на ръководство виждам само позитиви от реформаторско държавно управление в границите на този парламент потребността от баланс и компромис ще служи като естествена спънка на задкулисието. Ако въпреки всичко нови избори са неизбежни, това не е покруса. Най-добре е те да се вършат по нови правила, с цел да понижат риска от завръщането на същия модел, подсилен от крайни националисти и други патерици, каквито е имало постоянно до момента. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР