Възпитаник каза на парамедиците Ще умра“, докато си поемаше въздух

...
Възпитаник каза на парамедиците Ще умра“, докато си поемаше въздух
Коментари Харесай

Смърт от пица Deliveroo: Петте сърцераздирателни думи на човека за парамедиците по време на фатална реакция

Възпитаник сподели на парамедиците „ Ще умра “, до момента в който си поемаше въздух в минутите преди гибелта си от тежка алергична реакция.

Джеймс Аткинсън е имал алергия към фъстъци повече от 10 години и е бил „ съзнателен “ по отношение на инспекцията на съставките, съгласно родителите му. Разследването на гибелта му, което стартира през днешния ден, откри, че той е схванал, че нещо не е наред, откакто е изял няколко хапки от пица, доставена от Deliveroo.

Докато съквартирантите му се надпреварваха да намерят неговия Epipen, 23-годишният Джеймс се обадил на 999, защото дишането му станало по-трудно. Когато парамедиците дойдоха, приключилият компютърни науки „ се задъхваше “. Патологът от вътрешното министерство доктор Дженифър Болтън даде показания по време на следствието.

Д-р Болтън беше запитан за последните думи на Джеймс от Крейг Хасал KC, който представляваше фамилията на чуването, което се чака да продължи две седмици. Г-н Хасал сподели, че когато парамедиците са пристигнали, господин Аткин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР