Възникването в ситуацията за промяната и затворените врати идва от

...
Възникването в ситуацията за промяната и затворените врати идва от
Коментари Харесай

Борислав Попов, БФС: Преживял съм много митинги, мога да си тръгна, тръгвал съм си от осем работи дотук

Възникването в обстановката за смяната и затворените порти идва от админа на европейската подготовка. Това съобщи изпълнителният шеф на Българския футболен съюз Борислав Попов след срещата с представители на изключените от централата клубове след изключителния Конгрес на Димитър Бербатов, инициирана от спортния министър Димитър Илиев, съобщи БГНЕС.

" Искам да благодаря на господин Илиев. Искам да бъда пределно явен - стадион " Васил Левски " е деклариран още първоначално за всички домашен мачове. Възникването в обстановката за смяната и затворените порти идва от админа на европейската подготовка. Да, ние администрираме БФС, можем да променим къде се играе един мач - само че УЕФА управлява европейските квалификации. Ние поносим репутационни вреди от унгарците и от българските жители, които желаят да участват - доброжелателните, тъй като знаем за други, както на мача с Англия. Администраторът на мача от УЕФА взема решение. Българският футболен съюз има групов орган на ръководство - писмото би трябвало да бъде импортирано до Изпълком и там да се реши ", стартира той във връзка с това, че квалификацията с Унгария ще е пред празни трибуни.

" Никой в никакъв случай във футболния съюз не е забранявал на децата да играят ", продължи той във връзка с представителите на изключените клубове. " Децата могат да играят във всички шампионати, които не са държавни - не е належащо да си член на БФС, с цел да участваш, да ти се радват родителите, да ти се възхищават треньорите. Тонът беше доста сериозен - диалогът в един миг излезе надалеч отвън рамките на положителния звук ".

Относно предстоящите митинги, Попов сподели: " Аз съм претърпял доста манифестации - хората имат право да стачкуват. Споменах единствено това, че би трябвало да бъде в границите на законите и конституцията - по тази причина загатнах България - Англия, потърпевшата полицайка. Всички българи, които желаят да си изразят мнението по либерален метод, са свободни да го създадат. Важно е БФС да усеща поддръжка от футболните клубове, които са го избрали. За страдание, не във всички случаи получаваме ответен разговор, заради което има разминаване в избрани позиции.

" На 30 октомври идват две страници писмо - в което след пояснение, предпоследен абзац " Нашето мнение е, че би трябвало да преместите мача отвън София ". Ние го изпратихме мигновено в УЕФА, оттова взеха това решение. Те също дават отговор за сигурността на своите мачове. УЕФА, въз основата на този разбор за риска, предлага провеждането на мача в Пловдив. Останалото са детайлности. Аз съм назначен на работа, мога и да си потегли, да, нямам никакъв проблем. Тръгвал съм си от осем работи до тук ", добави изпълнителният шеф на родната централа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР