Възнамеряваме да не отидем. Не трябва Народното събрание да става

...
Възнамеряваме да не отидем. Не трябва Народното събрание да става
Коментари Харесай

Рибарски за казуса с ``Лукойл``: Ясно виждаме, че трябва да се изграждат нови складове

" Възнамеряваме да не отидем. Не би трябвало Народното събрание да става естрада за предизборни изказвания и то в деня преди деня за размисъл. Петък не е денят, в който би трябвало да даваме мотив за заиграване със страховете на хората и по този метод да ги тласкаме към урните. "

Това съобщи депутатът от ПП-ДБ пред БНР Радослав Рибарски.

" Срокът е инструктивен. Ветото би трябвало да бъде заложено в дневния ред. Вече е прегледано в комисия. Процесът си върви и не е забавян. Седмица след изборите може да бъде прегледано. След балотажа е датата, на която би трябвало да заседава Народното събрание ", добави още той.

" Целим да има задоволително запаси в страната. Предстои интервал на прекосяване на рафинерията от съветска суровина към различен тип петрол. Предпочитаме да заложим на енергийната сигурност и на сигурността на доставките на горива. Несигурността идва от това, че започваме още веднъж да свиваме запасите в страната. Когато са в страната, може бързо и елементарно да се ревизират запасите. Когато са в чужбина, доставката съставлява логистичен проблем ", посочи Рибарски.

" Лукойл " е сдружението, което би трябвало да заделя най-вече запаси. Не виждам под каква форма се основава състояние, по-добро за " Лукойл ". За да действат, те се нуждаят от тези хранилища. Не можем да задължим никой да построява хранилища. Не приказваме за национализация, а за противоположния развой – инвестиция в нови хранилища. Ясно виждаме, че би трябвало да се построяват нови складове``, акцентира депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР