Възмутените припомнят, че монополистът изпраща по две сметки месечно на

...
Възмутените припомнят, че монополистът изпраща по две сметки месечно на
Коментари Харесай

От Сега! В София Се Случва Нещо Колосално! Хората Казаха Край! Мощни Викове: Оставка! Изтръгнаха Ни Душите!

Възмутените напомнят, че монополистът изпраща по две сметки месечно на жителите, че от чешмите тече наслойка и цели региони постоянно остават без живителната течност, по тази причина не схващат какво постанова нарастването и за какво с днешна дата би трябвало да поемат разноски, които вложителят от дълго време би трябвало да е направил, с цел да ограничи загубите на вода и да направи усъвършенствания във водоснабдяването, написа Пик.

На мястото е съвсем цялата парламентарна група на Българска социалистическа партия. На мястото са Красимир Янков, Иван Иван, Георги Свиленски, Таско Ерменков и водачът на столичната Българска социалистическа партия Калоян Паргов. Личният фотограф на Българска социалистическа партия пък се появи да направи фотосесия на митинга.

Бившият народен представител от " Атака " и сътрудник от Държавна сигурност Велизар Енчев на часа яхна митинга, като го употребява за политическа отплата, обвинявайки някогашните си съпартийци за това, че преди време протестирали тъкмо пред регулатора, а в този момент се изпокрили. Енчев прикани столичани да излязат на митинга.

Присъстващите на митинга желаят оставката на КЕВР с крясъци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР