Възможността отново да не се състави правителство е нещо недопустимо

...
Възможността отново да не се състави правителство е нещо недопустимо
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Да не се състави правителство ще е недопустимо и престъпно

Възможността още веднъж да не се сформира държавно управление е нещо неприемливо и незаконно за България.Това съобщи пред БНР Владимир Кисьов, някогашен заместник-министър на външните работи и основен договарящ за участието на България в Европейски Съюз. Той е и един от над 100-те общественици, подписали зов за обединяване в 49-ия парламент.

" Силно имам вяра, че ще надделее разсъдъкът в 49-ото Народно заседание, тъй като другояче ще е срамотия.На всеки въпрос бих дал отговор с думата срамотия.Срамота е, в случай че не се направи държавно управление, срамотия е, в случай че не се създадат нужните промени, с цел да се получат средствата от Европейски Съюз, още повече, че това са единствените вложения, които са в последните години. " - разяснява той.

По думите му " със слаби политици и липса на воля " България е изпаднала в тежка икономическа рецесия и в неспособност да образува държавно управление, което да " няма воля за външнополитическа позиция по въпроса за експанзията на Русия в Украйна ":

" Апелът е подписан от хора, които са дали своят вот и за двете най-големи политически обединения и паниката за бъдещето на страната е обща ", акцентира Владимир Кисьов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР