Възможността Кристиано Роналдо да остане в Премиър лий, обличайки екипа

...
Възможността Кристиано Роналдо да остане в Премиър лий, обличайки екипа
Коментари Харесай

Челси отново иска Кристиано Роналдо

Възможността Кристиано Роналдо да остане в Премиър лий, обличайки екипа на Челси, още веднъж е настояща.

Според " Мирър " управителните фактори на " Стамфорд Бридж " за следващ път са трансформирали решението си по отношение на възможното привличане на португалеца, откакто стана ясно, че той евентуално ще бъде свободен сътрудник през януари. Медиите на Острова настояват, че юристите на Манчестър Юнайтед са подхванали дейности по преждевременното преустановяване на контракта на Роналдо, настоявайки, че той е нарушил договора си с клуба с думите, които изрече по време на изявлението пред Пиърс Морган.

Ако CR7 стане свободен сътрудник, то това ще значи, че Челси няма да би трябвало да договаря с Манчестър Юнайтед и ще е е нужно да се разбере само със самия състезател.

Новият притежател на Челси Тод Боели искаше да притегли Роналдо още през лятото, само че тогавашния управител на лондончани Томас Тухел беше срещу и по този начин до трансфер не се стигна. След уволнението на Тухел и назначението на Потър се заприказва, че Боели още веднъж е стартирал концепцията за привличането на Роналдо. Сега, откакто се появява опцията за свободен трансфер, сходен ход наподобява още по-вероятен.
 Челси желае да обвърже Мейсън Маунт с дълготраен контракт
Челси желае да обвърже Мейсън Маунт с дълготраен контракт

До момента той е изиграл 181 мача за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР