Възможностите на изкуствения интелект вече са широко достъпни на смартфоните(снимка:

...
Възможностите на изкуствения интелект вече са широко достъпни на смартфоните(снимка:
Коментари Харесай

Изкуствен интелект за всеки: 5 популярни AI приложения за Android


Възможностите на изкуствения разсъдък към този момент са необятно налични на смарт телефоните
(снимка: CC0 Public Domain)

Изкуственият разсъдък (AI) заема от ден на ден място в всекидневието ни, отваряйки нови благоприятни условия за работа и развлечение. Технологията към този момент е налична посредством всеки смарт телефон и поради всеобщото разпространяване на мобилните устройства, всеки човек може да се допре до магията на изкуствения разсъдък.

Ако притежавате Android устройство, към този момент имате избор на редица AI приложения за разнообразни задания. Представяме пет от най-хубавите AI приложения за известната мобилна платформа, които ще са настоящи през актуалната година, а евентуално и дълго отсега нататък.

ChatGPT от OpenAI

Приложението ChatGPT предлага диалози с изкуствен интелект, които имитират човешки взаимоотношения и могат да оказват помощ в необятен набор от задания – от осъществяване на проучвания до основаване на музика. Гъвкавостта на го прави незаместим асистент в разнообразни сюжети на потребление.

Гугъл Gemini

Експерименталното приложение на Гугъл има за цел да размени общоприетия Гугъл Assistant. Към момента не поддържа всички гласови команди, само че потребителите могат да се върнат към Гугъл Assistant когато и да е. Достъпен единствено за англоговорящи консуматори в Съединени американски щати на устройства, работещи с Android 12 или по-нова версия, Gemini предлага богат набор от функционалности, с помощта на усъвършенстваните AI модели на Гугъл.

Microsoft Copilot

Задвижван от технологията на ChatGPT, чатботът Copilot e упорит опит на Microsoft в региона на изкуствения разсъдък. С интеграция на Dall-E 3 за генериране на изображения и достъп до GPT-4 без спомагателни разноски, се откроява измежду своите “колеги ” с комфортен за потребителя интерфейс и мощни благоприятни условия.

Replica: My AI Friend

Това приложение, създадено от Luka, влиза в ролята на персонализиран AI сателит. ви разрешава да водите диалози и да гледате по какъв начин вашият изкуствен интелект развива неповторими черти и мемоари, до момента в който споделяте с него.

Grammarly-AI Writing Assistant

AI-софтуерът Grammarly ви разрешава да пишете ясно, решително и без неточности във всичките си приложения. предлага усъвършенствани функционалности като инструмента за пренаписване, задвижван от AI, които ще ви оказват помощ да подобрите речника си, да проверявате думите за правопис и да подобрите писането си – от имейли до изявления в обществени медии.

Изброените тук приложения освен дават принадлежности за ежедневни задания или образование. Те разкриват нови хоризонти във взаимоотношението сред индивида и машините, усъвършенстват качеството на живот и уголемяват разбирането ни за опциите на изкуствения разсъдък.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР