Възможности за съвместно сътрудничество обсъдиха на среща с кмета Георг

...
Възможности за съвместно сътрудничество обсъдиха на среща с кмета Георг
Коментари Харесай

Кметът на Плевен и студенти обсъдиха възможностите за сътрудничество

Възможности за взаимно съдействие разискаха на среща с кмета Георг Спартански членове на Изпълнителния съвет на Националното посланичество на студентските препоръки, управляван от Даниел Парушев от УНСС. Срещата се състоя в навечерието на съвещание на Изпълнителния съвет, чийто хазаин е Медицинският университет – Плевен.
Тема на диалозите беше обичайно положителното партньорство сред Община Плевен и Медицинския университет в града, поддръжката от страна на локалната власт за всички начинания на висшето образователно заведение, безвъзмездното даване на общинска база за ВВВУ „ Г. Бенковски ” – Долна Митрополия, готовността с такава да се обезпечи и предстоящ Факултет по дентална медицина към Медицинския университет, желанието да се употребява сградният фонд на територията на Учебна база „ Хр. Ботев ” за студентски кампус, което от години Община Плевен стартира пред държавната власт.
 Осемдесет произведения показва Пролетният салон на плевенските художници Осемдесет произведения показва Пролетният салон на плевенските художници
Пролетният салон на плевенските художници отвори порти в изложба „ Илия Бешков ”. Представени са 40 създатели с 80 произведения - живо...

Членовете на Изпълнителния съвет, който съставлява 52 висши образователни заведения в страната с общо 200 хиляди студенти, предложиха в Плевен да бъдат разкрити филиали на разнообразни висши учебни заведения, с което се причислиха към мнението на Георг Спартански, че това ще способства за развиването на стопански най-слабия Северозападен район, както и за оставане на младежите от него в родните си места.
Тази среща няма да е последна, всяка концепция за партньорство ще бъде добре пристигнала, безапелационни бяха кметът Георг Спартански и неговите посетители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР