Възможност за провеждане на двустранни срещи между представители на български

...
Възможност за провеждане на двустранни срещи между представители на български
Коментари Харесай

Организират онлайн срещи между български и руски компании

 Възможност за осъществяване на двустранни срещи сред представители на български и съветски компании дава онлайн конгрес, проведен от съветската компания ИП " Щербаков Ю.В. ", в партньорство с Московския експортен център, оповестяват от Центъра на индустрията на Република България в Москва. Проявата е ориентирана към представители на туристическия отрасъл, които желаят да осъществят пряк контакт със притежатели на хотели, почивни бази и на друга туристическа инфраструктура в Руската федерация.

По време на форума ще могат да бъдат договаряни преференциални условия за бизнес и туристически пътувания в Русия. Участниците се задължават да проведат минимум 4 онлайн срещи по 15 минути. Датите и времето за провеждането им се прецизират съгласно условията на двете страни, а уредниците дават електронна платформа за конферентна връзка. 

За повече информация: Александр Овчинников, + 7 916 491 22 18, e-mail: [email protected] (руски език);  Димитър Георгиев, +7 495 726 58 01, +7 964 500 49 47, e-mail: [email protected] (български език)
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР