Възможно обединение на БСП и ДПС след изборите. Това прогнозира

...
Възможно обединение на БСП и ДПС след изборите. Това прогнозира
Коментари Харесай

Възможно било управление БСП-ДПС и удар по Борисов и Пеевски

Възможно обединяване на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи след изборите. Това предвижда пред БНР политическият анализатор Осман Октай.

Той изложи следната ипотеза: " Българска социалистическа партия печели с 1 пункт парламентарните избори и са първа мощ в новия парламент. Излиза Корнелия Нинова, откакто получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Радев, и споделя, че е подготвена на всеотдайност, тъй като от тази тежка рецесия може да се излезе с нашата отговорност, като съставим програмно ръководство с 10-ина точки. Канят Слави Трифонов и той отхвърля, като го смилат какъв брой е безконтролен. Канят " Демократична България ", която ще влезе в идващото национално заседание, те също отхвърлят. И споделя, че няма избор, би трябвало да предложения и Движение за права и свободи. Движението за права и свободи отива с подготвеност , само че споделя, че няма да взе участие, а ще поддържа спасяването на България ".
 Нинова: Рано е за обединения, другите партии да показват стратегиите си
Нинова: Рано е за обединения, другите партии да показват стратегиите си

Българска социалистическа партия била единствената партия с подготвена стратегия

Октай изрази очакване, че тогава ще бъдат ударени Бойко Борисов и Делян Пеевски , а Иван Гешев щял да почисти облика на Движение за права и свободи и Ахмед Доган. Говорители на Движение за права и свободи щели да стартират съгласно него да приказват по какъв начин Доган не е знаел какво са правили Пеевски и Борисов зад тила му.

Той съобщи, че хора като Пеевски, Доган и Борисов са политически и финансови медиатори на задкулисието, наречено " дълбоката страна ".

По негови думи решението по кое време кой да бъде ударен, го вземат хората, градили този модел още от Кръглата маса. Октай подсети, че макар че те са остарели, имат наследници и в никакъв случай не изпускат властта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР