Възможно ли е в древни времена да е съществувала непозната

...
Възможно ли е в древни времена да е съществувала непозната
Коментари Харесай

Разказът на Лобсанг Рампа за подземния град на гиганти под Тибет

Възможно ли е в антични времена да е съществувала непозната цивилизация, която да е живяла надълбоко подземен и жителите й да са били с великански растеж? Това е „ просто фантастика “, ще кажат мнозина, само че може би не всичко е толкоз просто.През 1956 година в Обединеното кралство е оповестена странна книга, наречена „ Третото око “, от човек на име Т. Лобсанг Рампа. Зад този псевдоним стои британецът Сирил Хенри Хоскин (1910 година – 1981 г.), който счита себе си за прероден тибетски лама.

 1409330348.0.x 415x600 - Разказът на Лобсанг Рампа за подземния град на колоси под Тибет
Представяйки се като тибетски лама, Хоскин разгласява доста книги, само че особено в „ Третото око “ той разказва под земята град на антични колоси, за които твърди, че са съществували в Тибет и са ги наричали „ Богове “.Книгата е написана под формата на “автобиография ” на ламата и живота му в манастира Чакпори, Тибет. Сред многото странности в книгата, като интервенцията на Рампа да пробие дупка в личната си глава, с цел да освободи мистериозни умствени качества, да отвори третото око и загадъчното изобретение на личното му мумифицирано тяло от предходно олицетворение, е неговият роман за голям под земята свят под столицата на Тибет, Лхаса.Книгата разказва по какъв начин Рампа и локален сановник слизат под Двореца Потала – двореца на Далай Лама, с цел да изследват система от пещери, чиито стени са украсени със странни знаци и рисунки от незнайни столетия.


 potala palace view - Разказът на Лобсанг Рампа за подземния град на колоси под Тибет
Следвайки тъмния тунел, водещ надолу, Рампа влиза в голяма пещера с подземно езеро. Таванът на пещерата е толкоз висок, че той не може да дефинира височината й, тъй като светлината от лампата му не доближава до тавана.По стените са изрисувани странни геометрични шарки, както и изображения на хуманоидни същества с голям растеж и причудливи механизми, каквито той в никакъв случай не си е представял, дружно с трудове на чужд за него език.Четете още: Гиганти участват в съвсем всички митологии. Съвпадение ли е? Рампа и жрецът слизат по един непряк проход, и когато се обръщат се озовават в „ черна стая “, където има три саркофага, направени от равен черен камък, сходен на обсидиан. Те са покрити с доста странни знаци и нещо, което наподобява на звездна карта.Вътре в тях лежат тела на колоси, които жрецът, който го съпровожда, назовава „ телата на античните Богове, пристигнали в нашия свят в антични времена “.Рампа написа:„ Погледнах удивен и благочестив. Пред нас лежаха три голи златни фигури. Двама мъже и една жена. Всеки ред, всеки знак са възпроизведени от злато. Но размерите! Жената беше дълга съвсем 3 метра, а по-големият от двамата мъже беше минимум 4,5 метра.Главите им бяха огромни и заострени на върха. Челюстите бяха тесни, с дребни тънки устни. Носът беше дълъг и тъничък, а очите надълбоко сложени. Те не изглеждаха мъртви, а като че ли спят. ”Рампа и жрецът не престават пътуването си през комплициран лабиринт от влажни пещери, тунели и проходи. Авторът твърди, че в потискащия мрак подземен са видели да се разхождат „ фантастични същества “, каквито в никакъв случай не бил виждал и блестящо осветена стая, скрита зад плъзгащ се панел на стената, в която има доста странни неактивни машини, чиято цел той не могъл да разбере.Когато тази „ обиколка на забележителностите “ завършва, Рампа декларира, че е придобил нова дарба да вижда „ през времето “, и че е видял видения от антични времена, когато тези мистериозни колоси от саркофазите са управлявали нашата планета.Това не е единствената сходна история за мистериозни колоси, които са живели в подземни градове. Например, в Теорията за кухата земя също се изричат сходни изказвания.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР