Възможно ли е сензационно завръщане на Станимир Стоилов в Левски?

...
Възможно ли е сензационно завръщане на Станимир Стоилов в Левски?
Коментари Харесай

Мъри се връща на Герена, ако бият шута на Боримиров и назначат Херо

Възможно ли е сензационно завръщане на Станимир Стоилов в Левски? На този стадий това наподобява малко евентуално. Мъри разгласи, че си потегля от " Герена " вечерта на 8 април, незабавно след успеха с 1:0 над Локо София. Тогава той посочи като претекст противоречие с ръководството на клуба, само че акцентира, че няма спортно-технически разлики с мажоритарния притежател Наско Сираков.

Стоилов има много условия, с цел да поеме още веднъж сините. Той е мечтан на " Георги Аспарухов " от част от управлението. Но те са много тежки за фигурите от " висшите етажи ". Мъри е поискал да работи дружно с Димитър Димитров. Херо сега е свободен, откакто не съумя да избави Спартак (Варна) от изпадане от Първа лига. Искането на Мъри е Димитров да бъде шеф. То обаче не е само. Наред с това Стоилов упорства от клуба да си тръгне Даниел Боримиров, написа " Тема Спорт ".

По времето на Мъри той бе член на Управителния съвет. След напускането на Стоилов обаче Боримиров се издигна в йерархията и към този момент е изпълнителен шеф на Левски. Той размени на поста Ивайло Ивков. Юристът бе махнат по разпореждане на мажоритарния притежател Наско Сираков. Боримиров към този момент е краткотрайно на поста, само че както е известно, у нас краткотрайните неща са най-постоянни.

По време на престоя си на " Герена " Стоилов имаше и търкания с представители на генералния спонсор. За да се върне в клуба той упорства да отпадне и по този начин наречения контракт за ръководство на Левски. Според договора, огромният рекламодател прибира 10 % от приходите на сините, като не получава нищо от дарения, виртуални билети и такси. Ивайло Ивков разгласи, че той се е преборил тези пера да бъдат изключени от въпросния контракт.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР