Възможно ли е истинско приятелство между мъж и жена? Това

...
Възможно ли е истинско приятелство между мъж и жена? Това
Коментари Харесай

10 знака, че най-добрият ви приятел иска нещо повече от приятелство

Възможно ли е същинско другарство сред мъж и жена? Това е тематика на голям брой разсъждения и верен отговор няма.

Границата сред другарството и любовта е толкоз тънка, че от време на време основните настоящи лица въобще не схващат по кое време са я минали.

Светът познава голям брой сходни образци, а ние сме се постарали да ви помогнем да разчетете знаците, в случай че най-хубавият ви другар към този момент е минал тази граница. Ето ги и тях.

1. Помощта

Един същински другар постоянно ще ви помогне и не би трябвало да се съмнявате в това. Но в случай че този същински другар е подготвен да зареже приятелката си, работата си или момчетата, с цел да ви помогне, имайте едно мислено.

2. Подаръците

Приятелите постоянно си вършат дребни дарове без причина. Влюбеният човек обаче желае да завоюва вниманието ви и би ви подарил нещата, за които постоянно сте мечтаели.

3. Пазаруването

Ако той е подготвен да се впусне в целодневен шопинг тур с вас, евентуално желае да ви впечатли и да ви показва своята безрезервност. Истинският другар постоянно ще ви каже, когато му писне обиколката из магазините.

4. Подкрепата

Приятелите са подготвени да ви поддържат в най-трудните ви моменти, само че ще запазят обективността си в някаква степен. Влюбеният мъж постоянно ще вземе вашата страна и даже в някои случаи ще не помни за мъжката взаимност.

5. Вниманието

Приятелите ни имат и други хора, с които поддържат връзка и прекарват времето си. Но, в случай че един от приятелите ви, прекарва цялото си време с вас, той желае да има друга роля в живота ви.

 10 знака, че най-хубавият ви другар желае освен това от другарство

6. Извиненията

Не всички хора умеят да се извиняват. И измежду приятелите ви сигурно има такива. Но влюбеният човек постоянно ще помоли за амнистия, с цел да не загуби доверието ви.

7. Поведението под въздействие на алкохол

Алкохолът кара задръжките да падат и улеснява връзката сред хората. Ако един пийнал човек ви признае нещо, той сигурно не лъже.

8. Другите дами

Вие евентуално непрекъснато търсите партньорка на най-хубавия си другар. Но, в случай че той непрекъснато отхвърля срещи от сходен вид, евентуално има основателна причина.

9. Отношението му към колегата ви

Ако най-хубавият ви другар постоянно ви показва минусите на гаджето ви, той евентуално желае да е на неговото място.

10. Паметта

На всеки му се случва да не помни нещо. Но влюбеният човек помни всеки дребен подробност за вас и всяка ваша история.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР