Възможно е да получавате пенсия от 1850 лева, ако взимате

...
Възможно е да получавате пенсия от 1850 лева, ако взимате
Коментари Харесай

1850 лева пенсия за осигурените на 3400 лева заплата

Възможно е да получавате пенсия от 1850 лв., в случай че взимате над 3400 лв. заплата.

Ако човек се обезпечава на оптималния застрахователен приход цялостен живот, ще получи пенсия от 1850 лв.. " Този таван от 3400 лв. за кого е? За някакви, които не са заслужили това, а ще получат оптимални пенсии по различен ред ".

Това съобщи по Българска национална телевизия водачът на " Подкрепа " Димитър Манолов.

Имаме друга оценка за положителни връзки сред синдикати и държавното управление. Научаваме от медиите какво се случва, съобщи още той. Според Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) този разговор се усъвършенства, само че е надалеч от европейските равнища.

Цените са свръхвисоки на силата и за това Европейската комисия предложи в своето известие от 8 март тази година да продължат ограниченията за компенсиране на цените толкоз дълго, колкото е належащо, сподели Велев.

По думите му минималната заплата също би трябвало да се подвига и би трябвало да е друга за другите стопански действия. Губим работни места, без да усилваме безработицата. От началото на годината са изгубени 30 хиляди работни места.

Според Велев, в случай че това не се направи европейската стопанска система става неконкурентноспособна, а инфлацията хвърчи в небесата. При предходната рецесия - през 2009 година, са вложени 53 часа в тристранен формат, с цел да изработим 64 антикризисни ограничения, които след това са разисквани в ръководещата коалиция.

Постигнахме единодушие за продължение на схемата за компенсиране на високите цени. За май и юни имаме съответни измерения, а за месец юли имаме уверението, че няма да бъдат по-неблагоприятни изискванията за предприятията. При цени на борсата ден напред сред 200 и 500 лв., крайните цени след отплата ще бъдат сред 200-260 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР