Възможно е да имате чувството, че Вселената е забравила за

...
Възможно е да имате чувството, че Вселената е забравила за
Коментари Харесай

7 необичайни признака, че сте на път да срещнете любовта на живота си

Възможно е да имате възприятието, че Вселената е не запомнила за вас, че по никакъв метод не ви поддържа в начинанието ви да откриете любовта. Усещате, че няма никакъв напредък: продължавате да срещате хора, които са изцяло несъответствуващи за вас.

В такива моменти с безусловно нулев прогрес на любовния фронт стартирате да си мислите, че ориста желае да се откажете. Но всичко това най-вероятно се случва по напълно друга причина. Всъщност Вселената безусловно ви подтиква да срещнете " единствения " човек, а вие просто не го осъзнавате.

Ако човек има съответно желание да срещне любовта, той нормално получава това, което желае.

Самата Вселена ни подтиква в вярната посока, само че постоянно хората подценяват тези знаци. Фойерверките не избухват в небето, когато най-сетне срещнете индивида, съдбоносен за вас от ориста. Всичко се случва доста по-прозаично. Просто осъзнавате, че това най-сетне се е случило.

Вселената постоянно се пробва да ви дава знаци, че този човек е единственият. Но въпросът е дали сте подготвени да обърнете внимание?

Ето няколко знака, които демонстрират, че Вселената се пробва да ви свърже с вашата сродна душа.

1. Вече ви е пристигнало до гуша и не се пробвате да изграждате взаимоотношения с несъответствуващите хора.

Когато най-сетне сте подготвени да срещнете своя " единствен " човек, във вас ще настъпи смяна. Ще престанете да толерирате нюансите, за които сте си затваряли очите във всичките си предходни връзки. Ще бъдете почтени със себе си за това какво желаете и какво не ви харесва.

Понякога химията на любовта не се демонстрира незабавно, а след известно време. Именно тогава стартирате да изпитвате привличане към някого, за който даже не сте си и помисляли в този подтекст. Достатъчно необичайно е, че " единственият " се появява тъкмо когато в действителност осъзнаем кого желаеме.

2. Вие сте в мир със себе си.

Ако Вселената ви е предопределила да срещнете сродната си душа, най-сетне чувствате, че сте постигнали мир със себе си. Преставате да обръщате внимание на минали обиди, което сигурно се вижда от хората към вас.

3. Стигнали сте до заключението, че нито един от някогашните ви не е бил " единственият ".

Може да ви се коства необичайно, само че провалените връзки могат да бъдат знак, че Вселената се пробва да ви помогне.

Ако ви се е наложило да преживеете отчаяние и сте осъзнали, че сте се движили в неверна посока, това е добър знак. Ако гледате на предишните връзки като на потребен опит, като стъпка към ориста си, това значи, че доста скоро ще срещнете своя човек.

4. Сблъсквате се с еднакъв човек още веднъж и още веднъж.

Ако продължавате да се сблъсквате с еднакъв човек още веднъж и още веднъж или в случай че членовете на фамилията и приятелите ви не престават да го загатват, това значи, че това се случва по някаква причина.

Най-вероятно самият живот ви тласка към вашата орис.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР