Възможно е човек да се зарази само за 5 минути

...
Възможно е човек да се зарази само за 5 минути
Коментари Харесай

Ново 20: Възможно е заразяване с коронавирус при кратък контакт от 6 метра разстояние

Възможно е човек да се болести единствено за 5 минути престой на закрито на разстояние 6 метра от възпален. Това настояват корейски учени, като се основават на един съответен случай, заяви вестник “Лос Анджелис таймс ”, представен от.
Ученичка от гимназията в град Чонджу се оказала инфектирана през юни, като два месеца преди този момент в града не е имало нито един различен случай на ковид. След в детайли следене на контактите и маршрутите ѝ посредством камери и електронни приложения се оказало, че тя единствено в един миг е имала контакт с възпален – предприемач от различен град, който след това също развил признаци. Двамата се засекли единствено за 5 мин в ресторант на 6 метра един от различен, без да приказват и без да пипат едни и същи предмети. Според епидемиолозите момичето се е заразило от частици във въздуха, което демонстрира, че общоприетото разстояние от 2 метра въобще не е задоволително да обезпечи сигурност.
 Откриха пет основни гена, виновни за тежкото протичане на COVID-19 Откриха пет основни гена, виновни за тежкото протичане на COVID-19
Учени откриха, че пет основни гена са отговорни за по-тежкото протичане на COVID-19. Според тях тази генетична диря би трябвало да бъде вн...
Учени от Ню Йорк пък откриха нови необикновени признаци при заразяване на децата с ковид като подпухнали и зачервени очи, зачервени бузи и длани и ягодов език – издут, неравен и мощно почервенял.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР