Възможни ли са предсрочни парламентарни избори през март. На този

...
Възможни ли са предсрочни парламентарни избори през март. На този
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Възможни са предсрочни парламентарни избори през март

Възможни ли са предварителни парламентарни избори през март. На този въпрос дава отговор доц. Наталия Киселова в предаването “Добър ден, България " на  Радио “Фокус " .

" Краткият отговор е да. Като от кое място президентът знае, че няма да се сформира държавно управление, допускам от диалозите с първата и втората по бройка парламентарни групи, които пред него са декларирали, допускам, терзания за тази неспособност. И в случай че той се е доверил на техните преценки, то тогава неговата мисъл към този момент е за третия мандат и респективно на коя парламентарна група да го връчи " разясни доцент Киселова.

" Седем дни в действителност е времето, в което претендентът, посочен от парламентарната група на ГЕРБ, ще има време, с цел да направи той от своя страна вероятно срещи, диалози в Народното събрание, с цел да потърси към този момент официално поддръжка за сформиране на държавно управление ", каз Киселова.

Според нея стартират да дават обратно, и тези седем дни могат да бъдат и по-малко.

" Ако желаете, топката, в случай че желаете въглените. Всеки може да си измисли някаква метафора, с която да показа отговорността. И отсам опцията на всеки един да направи старания и да показа нещо читаво е доста значимо. И в случай че ви направи усещане през вчерашния ден в ревю водачът на ГЕРБ сподели: " Ако ми се даде опция, от 15 до 30 дни ще се оправя с бежанския напън “. Тоест, ето ви някакъв намек, че ще опитат да показват държавно управление "  каза в умозаключение доцент Киселова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР