Възхитена от срещата си с европейския шампион по бокс Кубрат

...
Възхитена от срещата си с европейския шампион по бокс Кубрат
Коментари Харесай

Мариана Векилска тръгва на бокс при Кобрата

Възхитена от срещата си с европейския първенец по бокс Кубрат Пулев е водещата на Тази събота Мариана Векилска. Телевизионерката интервюира неотдавна Кобрата, а диалогът им край ригна в залата му Би Ти Ви излъчи предишния уикенд.

Преди срещата си с Кубрат Векилска не скрила пред колежките си, че е малко обезпокоена, защото не се познава персонално с Пулев. Инструкциите на редакторките в репортажа ѝ за боксьора да заформи лек спаринг с него съществено изплашили Мариана.

Тя откровено съчувствала на сътрудника си, изискал същото нещо от Пулев преди време. Експериментът му коствал месец с гипс на крайници. За шанс на Векилска, Кобрата ѝ уйдиса за безвъзмезден урок пред камерите, само че бе оптимално деликатен към нея и водещата оцеля до края на изявлението.

Векилска толкоз се поддала на харизмата на Пулев, че се заканила от идващия месец да стане клиентка на залата му, написа Ретро. От известно време Мариана практикува бокс, а за наученото при сегашния ѝ треньор Кобрата персонално я похвалил. С подобаващия хранителен режим и с тренировките, водещата смъкна близо 25 кг за няколко месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР