Въздържател се оказа културният министър Атанас Атанасов. Тези дни той

...
Въздържател се оказа културният министър Атанас Атанасов. Тези дни той
Коментари Харесай

Министър Наско не пие дори на рождените си дни

Въздържател се оказа културният министър Атанас Атанасов. Тези дни той разбуни духовете с клипче, в което наподобява леко несъответстващ, и бе обвинен, че е използвал алкохол или непозволени вещества.

Това надали е тъкмо по този начин, тъй като Просто Наско не пие даже на рождените си дни, написа " България Днес ".

Близки до министъра споделят, че той обича събиранията с другари, само че празненствата нормално минават добродушно. На сбирките не се употребява алкохол в огромни количества без значение от мотива, по който се провеждат те. Това си проличава и от фотография на Просто Наско за 27-ия му рожден ден. Преди 5 години културният министър отбелязва персоналния си празник, облечен в спортен екип и в домашна конюнктура. Атанасов театралничи до домашна торта, сложена в йенска тенджера, и очевидно наподобява удовлетворен към него да е безшумно и умерено. На фрагментите няма никакви шишета с алкохол.

Други снимки демонстрират Наско на колекция с другари, като отново липсват спиртни питиета. Най-често пред министъра се мъдри бутилка с минерална вода.

" Няма да подам оставка, не съм използвал опиат или алкохол, в никакъв случай не съм употребявал. Бях самичък, любувах се на залеза, желаех да благодаря на хората, които ме поздравиха за рождения ден на 3 април. Бях под въздействие на възприятието на признателност и естествената отмалялост, която идва в петък в 19 часа, когато към момента си на работа ", съобщи след появяването на странния клип Атанасов.

Според него видеото е направено за да притегли вниманието към културата, тъй като никой не обърнал внимание на отделените над 30 милиона лв. за нея. Новината била оповестена на уеб страницата на културното министерство, само че събрала доста малко гледания и единствено 12 споделения. Самият Атанасов съобщи, че направил клипчето, с цел да притегли внимание, и даде обещание още видеа за в бъдеще. Какви тъкмо ще са те, следва да забележим.

Възможно е Наско в действителност да се е любувал на залеза и да се е разнежил, още повече че е надалеч от обичаната си, споделят негови другари. През годините Атанасов не е страдал от липса на женско внимание, само че сега сърцето му е отдадено

единствено на една дама - Яна, макар че тя живее чак в Лондон, където работи.

Просто Наско се е оженил за обичаната си малко преди да стане министър, споделят негови близки. И двамата доста страдали, че би трябвало да живеят разграничени, само че към този момент се справяли със обстановката. В момента младото семейство няма проекти за деца, споделиха близки на Наско и Яна. Те потвърдиха, че брачната половинка на министъра ще пристигна у нас през лятото, в случай че до тогава устоят да са надалеч един от различен, тъй като доста се обичали.

Предложението да стане министър на културата пристигнало като " гръм от ясно небе " за Наско, откакто разговарял с премиера Кирил Петков и Асен Василев. Политическата му кариера отсрочила огромната му фантазия - да изиграе Роджър Федерер в биографичен филм, на който да е и режисьор. Атанасов е играл тенис с първенеца ни Григор Димитров и персонално Гришо си пусна стори в инстаграм, в което пожелава триумф на някогашния си съотборник на двойки - Атанас Атанасов. Двамата не престават да са близки другари и имат фотоси, на които са прегърнати и се радват един на различен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР