Въздържането ни от изявления понякога се приема за слабост, дори

...
Въздържането ни от изявления понякога се приема за слабост, дори
Коментари Харесай

Искрен Митев. ПП бил доволен, че не трябва да гласува за Мария Габриел да е премиер

„ Въздържането ни от изказвания от време на време се приема за уязвимост, даже за виновност. Но ние не желаем да влизаме в играта на ГЕРБ/ДПС и да отговаряме на всяка нелепост “. Това съобщи депутатът от Политическа партия Исрен Митев пред банкер.   

По думите на Митев политиката у нас не е съревнование, а битка на живот и гибел. Той разяснява и връчения мандат на Има Такъв Народ, които са 11 души. „ Какъв консенсус с Тошко Йорданов, неговите квалификации и обиди. Мислите, че Има Такъв Народ са способни да създадат каквото и да е упранление, това е неуместно. Ами партия „ Възраждане “! С кого ще се съберат?! Там има хора, които не са попаднали като Цончо Ганев “, разяснява Митев.

Депутатът от Политическа партия разяснява и началото на договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС преди близо 10 месеца. „ Прядставяте ли си какво оскърбление е за ГЕРБ да се откажат от мандата си, да поддържат най-големия си конкурент и да създадат Денков министър председател, на който всички в Европа му ръкопляскат и да споделят за първи път от толкоз години да има подобен добър министър председател. Защото 13 години преди този момент вие видяхте и изявлението му пред ЕНП, като хората се чудят пред Бистришките тигри ли приказва. Когато европейски водачи поддържат организации със съмнителна популярност, те не вършат добра реклама на европейската концепция “, разяснява още Митев.

Той изрази отвращение, по какъв начин организация като ЕНП може да поддържа Мария Габриел. „ Имаше една словеса офанзива сред Марк Вебер (Манфред Вебер), в случай че не се неистина и Асен Василев. Тук идва въпросът, че вие знаете кои са водачи на ГЕРБ, с какво са известни обществено “, добави депутатът от Политическа партия. 

Искрен Митев изрази удовлетворение, че не се е стигнало до това да поддържа Мария Габриел. Лошо е, че не страната отива на избори, само че пък е удовлетворен, че не е му се е наложило да поддържа мандата на ГЕРБ и Мария Габриел.

По отношение на изборите, разликата този път е, че Политическа партия имат кметове в пет общини, повече организации. Изборите ще бъдат разнообразни и тъй като в София се вижда какво е състояние и хората ще повярват, че има по-добър метод. „ А кметовете на ГЕРБ видяха, че 1.5 млрд- лв. са разграничени по равно сред всички. И кмет на ГЕРБ ще каже, че не желае повече Влади Горанов да ръководи, тъй като би трябвало да върви пред кабинета му с чанта с пари “, споделя Митев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР