Въз основа на официални и обществени източници АФП официално идентифицира

...
Въз основа на официални и обществени източници АФП официално идентифицира
Коментари Харесай

Хамас публикува видео с трима израелски заложници в Газа

Въз основа на публични и публични източници Агенция Франс Прес публично разпознава трите дами, които са държани като заложници след нападението на Хамас против Израел на 7 октомври.

 
Във видеото, което продължава малко под 5 минути, трите дами споделят, че са държани 107 дни, което допуска, че е снимано на 21 януари. То беше оповестено няколко часа откакто висшият съд на Организация на обединените нации постанови, че Израел би трябвало да предотврати всеки вероятен акт на " геноцид " и да позволи филантропичния достъп до Газа.

 

Нападението от 7 октомври докара до гибелта на повече от 1140 души в Израел, множеството от които цивилни.

По данни на израелските управляващи около 250 души са били отвлечени и отведени в Газа. Около стотина от тях бяха освободени в края на ноември по време на примирието в подмяна на палестински пандизчии, а 132 заложници към момента се държат в плен на палестинската територия, като за 28 от тях се оповестява, че са починали.

 

В отговор Израел се зарече да унищожи Хамас, който е на власт в Газа от 2007 година, и стартира огромна военна интервенция, вследствие на която починаха 26 083 души, по-голямата част от които дами, деца и младежи, по данни на Министерството на здравеопазването на палестинското ислямистко придвижване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР