Въвеждане на разрешителен режим за агресивни породи кучета. Това поискаха

...
Въвеждане на разрешителен режим за агресивни породи кучета. Това поискаха
Коментари Харесай

Жената, намерила убития от кучета: Не мога да спя нощем

Въвеждане на позволителен режим за нападателни породи кучета. Това желаеха поданици на село Владо Тричков.

Причина стана случаят, при който 5 кучета, порода „ Кане Корсо ”, избягаха от двор и убиха 39-годишен мъж. Собственикът е арестуван за 72 часа, а животните са отведени във ветеринарна клиника, където следва да им се вземат отливки на захапките, с цел да се потвърди, че те са раздрали индивида. Хората в селото са потресени от нещастието и към този момент не смеят да излязат на разходка в близката гора.

Жена е намерила натрупа на убития от кучета мъж.

„ Тялото му беше в тревата. Ръката му беше опъната, преброих пет пръста. Мислех, че е сърничка, изядена от кучетата. Главата нямаше скалп. Той беше свален. Лявата ръка беше оглозгана. Само костта стоеше. Левият му крайник го нямаше ”, показа пред NOVA Веселка Соколова, която е разкрила останките от тялото на умрелия Димитър.

Иван Пасков пък изясни, че има доста положителни усещания от Йордан. „ Кучетата живееха при децата. Аз съм покъртен от това, което виждам и слушам ”, разяснява той. Пасков е безапелационен, че всяка порода кучета може да бъдат рискови, в случай че не са гледани добре.

„ Наистина е доста ужасно това, което се случва. Може би преди месец ние още веднъж си говорихме, в този момент отново си приказваме. Преди няколко месеца отново говорихме зимата. Проблемът е, че ние повече си приказваме. За да си вземеш куче на доста места е както да си вземеш оръжие. Трябва да вземеш особено позволение ", заключи той. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР