Въвежда се временно ограничени за движението на тежкотоварни автомобили над

...
Въвежда се временно ограничени за движението на тежкотоварни автомобили над
Коментари Харесай

Ограничават трафика на тирове в областите Враца, Ловеч и Плевен

Въвежда се краткотрайно лимитирани за придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона по третокласната пътна мрежа, включително и по път III-306 Луковит - Червен бряг - Кнежа. Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

След инспекция на трасето и подписването на нужните протоколи ще се вкара краткотрайна организация на придвижването.

Въз основа на решение на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " се лимитира тежкотоварното придвижване по:
път III-358 от Ябланица през Добревци до път III-3082;път III-3008 в посока Орешене - Петревене;път III-306 Луковит - Червен бряг - Кнежа;път III-1304 в посока от кръстовището с път II-13 при Бяла Слатина до
кръстовище с път III 1306;път III-1306 в посока от кръстовище с път II-13 до III-306 при с. Чомаковци;път III-1308 в посока от Искър до Горни Дъбник.
От АПИ показват, че прекъсването на придвижването по сектора от път I-1 Мездра - Лютидол и пренасочването на трафика по различни направления основава неудобства и за водачите, и за жителите на обитаемоте места. АПИ разяснява, че ограничаването на придвижването обаче е належащо за осъществяването на строителни работи и разширение на трасето от първокласния път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР