Въвежда се временна организация на движението в Разград заради футболната

...
Въвежда се временна организация на движението в Разград заради футболната
Коментари Харесай

Въвежда се временна организация на движението в Разград заради Лудогорец - Левски

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването в Разград поради футболната среща сред Лудогорец и Левски. Двубоят ще се състои на 4 декември от 13:30 часа на стадион “Хювефарма сцена ”, заяви представителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева. 

От дирекцията прецизират, че от 11:00 часа няма да бъдат допускани коли по улиците „ Васил Левски “ /от кръстовището с бул. “Княз Борис “ до ул. “Гаврил Кръстевич “/, “Ветеринарна ”, “Мраморно море ” и Северен бул..
 Левски остави ЦСКА-София на върха през зимата, откакто ВАР бе основно настоящо лице в Разград Левски остави ЦСКА-София на върха през зимата, откакто ВАР бе основно настоящо лице в Разград
По улица „ Ветеринарна “ ще се позволява прекосяването на осъществяващите комерсиална активност в зоната над стадиона. Феновете от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „ Централ ” и така наречен Товарна пиаца по улица „ Странджа ”.

ОДМВР-Разград приканва жителите да се преценяват с напътствията на полицейските чиновници при влизане в стадиона и вътре по време на футболната среща. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР