Въвежда се организация на движението във връзка с официалното посещение

...
Въвежда се организация на движението във връзка с официалното посещение
Коментари Харесай

Забранява се престоят и паркирането на редица улици в София за няколко дни

Въвежда се организация на придвижването по отношение на формалното посещаване на президента на Република Словения Наташа Пирц Мусар . Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи транспортните средства, обслужващи мероприятието, както следва:

–  От 07.00 часа на 26 февруари до привършване на визитата на 28 февруари на ул. „ Ген. Гурко “ в сектора сред ул. „ Дякон Игнатий “ и ул. „ Кн. Александър I “ пред „ Гранд Хотел София “;

–  От 05.00 часа до привършване на мероприятието на 27 февруари на северната дъга на паркинга на пл. „ Св. Александър Невски “ в сектора сред ул. „ 11-ти август “ и ул. „ Дунав “;

–  От 12.00 часа до привършване на мероприятието на 27 февруари  на бул. „ Джеймс Баучер “ в сектора сред бул. „ Черни връх “ и ул. „ Златен рог “.

–  От 09.00 часа до привършване на мероприятието на 27 февруари се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. „ Леге “ в сектора сред ул. „ Съборна “ и пл. „ Атанас Буров “. Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава постове за надзор и контролиране на придвижването.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР