Във второто предаване на най-новото музикално шоу в ефира Звездите

...
Във второто предаване на най-новото музикално шоу в ефира Звездите
Коментари Харесай

Журито се възползва от първото изключение на Звездите в нас“

Във второто предаване на най-новото музикално шоу в ефира „ Звездите в нас “ журито се възползва за първи път от опцията да допусне три тима до идващия стадий на имитаторската конкуренция. По правилник за целия сезон ТИТА, Дони, Софи Маринова и Виктор Калев имат право на две изключения, с които да позволен не два, а три отбора. Отборите, които сграбчиха сърцето на журито, са „ Елтън Джон “, „ Джеси Джей “ и „ Тони Стораро “, а феновете ще могат да ги видят и в идващия стадий на формата.

Мария Илиева, Елтън Джон, Джеси Джей, Мария Калас и Тони Стораро бяха петте звезди, които кандидатите в „ Звездите в нас “ имитираха. „ Тази вечер напред ще продължат три тима, тъй като всички бяхте страхотни, а изборът ни още веднъж е доста комплициран. Влюбихме се във всеки тим. Това решение е доста мъчно. Водим се от това дали сте тим, дали има добра реплика, дали има химия по сред ви “, сподели Виктор Калев преди финалното решение.



Отбор Джеси Джей

Трите тима очароваха журито както с певческия и имитаторския си гений, по този начин и със синхрона, който са съумели да реализират за малко време. „ Бях сигурен, че Рафи Жамакурцян е в действителност Елтън Джон! Аз съм слисан! Това беше все едно Елтън Джон пее с двете си други аз “, показа разчувствуван Дони след осъществяването на тим „ Елтън Джон “ в състав Рафи Жамакурцян, Ивайло Донев и Йосиф Ченков. Катрин, Виктория и Тереза от тим „ Джеси Джей “ се трансфораха във фаворитки на ТИТА, която сподели: „ Джеси Джей е една от обичаните ми изпълнителки. Все едно бях на неин концерт. Всяка от вас пресъздаде придвижванията й, всички от тях. Много ме забавлявахте! “ Членовете на журито не скриха възхитата си и от имитацията на Вениамин, Атанас и Агатангелос в тим „ Тони Стораро “.



Отбор Тони Стораро

Пръв на сцената се качи тим „ Мария Илиева “, който стартира вечерта необикновено. Ивон, Анна-Мария и Гергана изправиха журито и публиката на крайници с осъществяване на „ Играя стилно “. Другите три дами, които изумиха с гения си в облика на оперната икона Мария Калас, бяха Елизабет, Десислава и Венера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР