Във Второ РУ е образувано досъдебно производство във връзка с

...
Във Второ РУ е образувано досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Пиян русенец посъветва, рита и плю полицаи, те го закопчаха

Във Второ районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане по отношение на хулиганска демонстрация на мъж, съпроводена с обиди и опозиция на полицейски чиновници. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

На 27 април към 02:30 часа, екипи на Второ Ру са били изпратени в региона на жк „ Тракция “ в Русе, откъдето е постъпил сигнал за зародил скандал сред жители. В хода на изясняването на сигнала до полицейските чиновници се доближил мъж в нетрезво положение, който почнал да се меси в диалозите и да дава упътвания на униформените. Установено било, че той е на 36 година от Русе и нямал отношение към случилото се.

62-годишен буйства и опита да избяга от контролно-пропусквателен пункт в Пловдив

Когато служителите на реда завършили рабатата си, въпросният мъж се качил в такси отоврил прозореца на колата и почнал да насочва по отношение на служителите на реда обидни и нецензурни реплики. Било му разпоредено да слезе от транспортното средство, само че той не извършил разпореждането, а траял да ги наскърбява. Полицаите го извели и той траял да наскърбява, буйства, да рита и плюе.

Мъжът е бил арестуван и отведен с патрулка към районното ръководство. При превозването му в служебния автомобил той се опитал да удари с глава един от служителите на реда, като продължавал да буйства и да се заканва. Докато изготвяли нужните документи за задържането на мъжа във Второ районно управление (на МВР) той траял да се държи по същия метод.

Извършена му е била инспекция с техническо средство за приложимост на алкохол, която е дала резултат от 1.69 промила съществуване в издишания въздух. Случаят е документиран, формирано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс. Работата по него продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР