Във вторник започна съдебният процес за инцидента със ски през

...
Във вторник започна съдебният процес за инцидента със ски през
Коментари Харесай

Съдят Гуинет Полтроу в съда за сблъсъка със ски през 2016 г.

Във вторник стартира правосъдният развой за случая със ски през 2016 година, в който взе участие Гуинет Полтроу.

Актрисата и бизнесдама участва в правосъдната зала в Парк Сити, Юта, до момента в който журито заседаваше и започнаха встъпителните изказвания по делото. 76-годишният Тери Сандерсън упреква Полтроу, че се е блъснала в него и му е предизвикала съществени пострадвания, до момента в който двамата са карали ски в планина в Юта през февруари 2016 година

В правосъдните документи, в началото подадени от Сандерсън и получени от CNN през 2019 година, Сандерсън декларира, че до момента в който карал ски в курорта Диър Вали, Полтроу, както се твърди, " излязла отвън надзор... блъснала го мощно, изпаднала в безсъзнание и му предизвикала мозъчна контузия, както и четири счупени ребра и други съществени пострадвания ".

Сандерсън твърди също, че Полтроу  и ски инструкторът ѝ са си тръгнали със ски след случая, без да му обезпечат здравна помощ.

Gwenyth Paltrow Starts Trial for Alleged Hit and Run Skiing Accident Trial from Deer Valley
— Maria Salazar (@libra2691966)
Полтроу  подава срещуположен иск против Сандерсън, пенсиониран оптометрист, като твърди, че той се е блъснал в нея със ски.

Според насрещния иск на Палтроу тя " се наслаждавала на карането на ски със фамилията си по време на почивка в Юта, когато ищецът - който се намирал нагоре по ската по отношение на госпожа Полтроу - се блъснал в гърба ѝ. Тя получи цялостен " удар в тялото ". Г-жа Полтроу била ядосана на ищеца и го споделила. Ищецът се извини. Тя беше разтърсена и смутена и се отхвърли от карането на ски за деня, макар че към момента беше заран. "

Първоначално Сандерсън е предявил иск против Полтроу за 3,1 млн. $, само че по-късно е изменил жалбата си и в този момент желае обезщетение за повече от 300 000 $, съгласно правосъдните документи.

Полтроу  желае обезщетение от 1 $, както и адвокатски възнаграждения.

Utah lawyer weighs in on Gwenyth Paltrow ski collision lawsuit trial
— Utah News, Traffic & Weather (@UtahBreaking)
Във вторник съдията даде инструкции на осемчленното жури и юристите на всяка от страните се показаха пред съда преди встъпителните изказвания на един от юристите на Сандерсън, Лорънс Бюлер, последван от юриста на Полтроу, Стив Оуенс.

Оуенс повтори изказванието на Полтроу, че преди конфликта тя се е намирала на втурване от Сандерсън.

Очаква се процесът да продължи към една седмица. Все още не е известно дали Полтроу ще се яви на свидетелските показания, само че юристът ѝ съобщи, че правосъдните заседатели ще изслушат членове на фамилията, които са карали ски с нея по време на случая.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР