Във вторник вечерта, на 16 февруари, принц Филип бе приет

...
Във вторник вечерта, на 16 февруари, принц Филип бе приет
Коментари Харесай

Какво е състоянието на принц Филип

Във вторник вечерта, на 16 февруари, принц Филип бе признат в болница в Лондон . Новината научихме няколко часа по-късно, само че без да се оповестяват никакви детайлности.

99-годишният брачен партньор на кралица Елизабет Втора се е почувствал зле и е бил закаран до болничното заведение с кола от човек от личния състав. А оставането му в болница към този момент две нощи е решено като превантивна мярка , а не поради влошено здравословно положение, се споделя в публично изказване на Бъкингамския замък.

Според източници от кралския двор, неразположението на принц Филип е траяло няколко дни, само че не е обвързвано със заразяване с ковид.
 Снимка 402044

Очаква се херцогът на Единбург да остане още няколко дни за болнично наблюдаване, като в това време му бъдат направени разнообразни проучвания. След това ще бъде изписан и ще се върне още веднъж при кралицата в замъка Уиндзор , предава BBC.
 Елизабет Втора, морски език на скара и какво друго хапват кралицата и принц Филип
Любимият специалитет на кралицата

Рецепта за главно с риба, от което да си оближеш пръстите

Принц Филип, който на 10 юни ще навърши 100 години , е в " положително положение на духа ". Миналият месец двамата с Елизабет Втора се имунизираха против COVID-19, а от близо година към този момент са се самоизолирали надалеч от британската столица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР