Във вторник супермоделът разкри, че нейна история в социалната мрежа

...
Във вторник супермоделът разкри, че нейна история в социалната мрежа
Коментари Харесай

Бела Хадид обвини Instagram в расизъм - slava.bg

Във вторник супермоделът разкри, че нейна история в обществената мрежа е била изтрита поради нарушаване на разпоредбите. Снимката, която показвала палестинския паспорт на Мохамед Хадид – бащата на Бела и Джиджи Хадид, е била изтрита поради подбудителство към тормоз и принуждение. „ Премахнахме фотографията, тъй като желаеме нашата общественост да се усеща предпазена и уважавана “, написа в формалното известие на Instagram, изпратено към Бела.

Звездата незабавно употребява платформата, с цел да уведоми почитателите си за случилото се. „ Instagram отстрани фотография, в която единствено се споделя, че татко ми е от Палестина. Instagram, коя част от гордостта ми от корените на баща се смята за тормоз, експанзия, принуждение или голо наличие? “, попита моделът.

Хадид продължи с обръщението си и съобщи, че тя се усеща жертва на тормоз, тъй като не ѝ разрешават да покаже същинското си родословие. „ Не можете да изтриете предишното на хората. Не става по този начин “. Тя въпреки всичко още веднъж разгласява паспорта на татко си, който демонстрира, че Мохамед Хадид е роден в Палестина.

23-годишният модел показа, че се усеща горда от корените си и накара почитателите си да разгласяват рождените места на своите родители. „ Покажете им какъв брой сте горди с потеклото си “. Според представител на Фейсбук – компанията, която има Instagram, наличието на Хадид не е било отстранено поради националността на татко ѝ.

„ За да запазим персоналното пространство на общността ни, не разрешаваме да се разгласява персонална информация като номер на паспорт “, споделя представителят. Все отново той призна, че премахването на обявата е било неточност. В случая на Хадид номерът на паспорта е бил мъгляв, което по никакъв метод не нарушава разпоредбите.

„ Ще върнем поста и се извиняваме на Бела за грешката “, допълват от Фейсбук.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР