Във вторник ще сте много амбицирани в работа или бизнес,

...
Във вторник ще сте много амбицирани в работа или бизнес,
Коментари Харесай

Хороскоп: Благоприятен ден за голяма промяна

Във вторник ще сте доста окуражени в работа или бизнес, от които очаквате бързо да получите пари или триумф.

Това може да има връзка с някакъв еднодневен или почасов ангажимент, в който даже могат да бъдат включени и други хора от фамилията ви. Събитие обвързвано с млада жена от кръга ви родственици може да бъде мотив за горест или отчаяние. Младите мъже ще се сблъскат с транспортни или битови проблеми. Като цяло това ще бъде един удобен ден за огромна смяна, само че за такава, за която събитията ще зародят ненадейно през днешния ден.

Овен

Вашите връзки с обичания човек може да изгубят всевъзможен смисъл за вас. Тесните връзки с роднините и приятелите може да продължат и през днешния ден. Днес конкурентната битка е напълно по силите ви.

Заплащайте навреме сметките и налозите си. Възможна е непредвидена облага във тип на открити пари. Пожертвайте една десета от сумата за църквата.

Телец

По-добре е да деянията милосърдие и да отстъпите в разногласията с обичания човек. При общуването с близките проявявайте въздържаност и нерешителност, здравият смисъл ви оказва помощ да определите кой е другар и кой зложелател.

Привързаност и погрешно умозаключение могат да попречат за реализирането на замислите. Странично въздействие или лъжлива информация могат да доведат до финансови загуби.

Активните дейности в областта на професионалната активност също може да повлекат след себе си финансови загуби или рухване на престижа.

Близнаци

Трябва да разчитате на това, че вашето омагьосване намира отклик измежду представителите на противоположния пол. Вероятно е някой още от сутринта да скапе настроението ви за целия ден.

Доверете се на интуицията си във всички сфери на активност. Свежите усещания и чувства са ви нужни както в никакъв случай до момента. Не би трябвало да пестите от витално значимите потребности.

Рак

Чувствата и персоналният живот на доста Раци стават по-богати, а мислите – по-конкретни. Голяма е вероятността от публично неодобрение, обиди и настървение. У вас се появява желанието да работите и нараства интензивността ви.

Определете в каква тенденция да насочите напъните си. Може да ви бъде мъчно да възстановите изгубеното.

Лъв

Днес цялостността на вашата натура е чиста машинация. Любимият ви човек може да се разочарова от вас. В връзките си с околните не се поддавайте на страстите и не говорете с нараснал звук.

Не ви се предлага да стартирате нови инициативи, а би трябвало да продължите работата над прекъснатия план, защото може да имате от него полза, финансовото ви състояние е несигурно.

Дева

Неочаквани трудности и загради може да отдалечат реализирането на замисленото за несигурно бъдеще. Днес са вероятни неуредици в фамилния живот на Девите.

Някои пропуски или неточности принуждават представителите на този знак да се потопят до шия в работата си. Възможна е невъздържаност и предпочитание бързо да получите резултати от работата.

Везни

Бъдещето се вижда отчетливо и близките са изпълнени с внимание и грижи към вас – какво може повече да се желае? Използвайте този ден за натрупването на сила. В близко време тя може да ви е нужна за отбрана на постигнатото.

Обективните условия може да бъдат сполучливи за реализирането на дълго разработваните хрумвания и проекти. Успехът е вероятен единствено при поддръжка и управлението на опитни хора.

Скорпион

Възможно е отърсването от доста илюзии в любовта. Възможно е прекарванията през миналите два месеца да са научили Скорпионите на доста неща. Най-доброто средство срещу самотата е грижата а някого, даже и за бездомно животно.

Много Скорпиони са способни да придвижват облика на врага върху нищо неподозиращия или върху сътрудника си.

Стрелец

Стрелците през днешния ден усещат предпочитание за промени, нови усещания и нови познанства. Този ден е неподходящ за разрешаването на противоречиви неща и правосъдни процеси – изходът може да бъде непредсказуем.

Постарайте се да не се нагърбвате с непостижими натоварвания и да не поставяте пред себе си световни задания. Разпределете ги.

Не е изключено появяването на свежи хрумвания, само че те към този момент няма да ви разрешат да намерите нови източници на приходи.

Козирог

Разкрийте душата си пред индивида, който ви е безценен. Наградата за това е чувството за благополучие. Старайте се да не се нагърбвате с непостижими неща. В работата ви са вероятни всевъзможен жанр неточности и недоразумения.

Звездите предлагат интензивно да защитавате финансовите си ползи, защото ходът на събитията може да се развие и не във ваша изгода.

Водолей

Обзетите от рисковани хрумвания влюбени Водолеи, при които е ясно изразена креативната характерност, се пробват да обезпечат за себе си и обичания си човек невероятни условия за живот.

Възможни са остри конфликти с близките. В резултат от събитията през този ден може да загубите свои съидейници и предани вам хора.

Не взимайте никакви значими решения и съществени отговорности. При мнозина може да рухнат смелите проекти и да се окажат губещи хрумвания и разработки.

Риби

Не би трябвало да се колебаете при взимането даже и на най-рискованите решения в персоналния си живот. Всичко замислено от вас продължава да се реализира, само че надълбоко в душата си доста Риби стартират да усещат неодобрение от себе си и близките.

Днес Рибите могат да преуспеят в начинанията си и по тази причина самоуверено се захващайте за всяко нещо. Материалната отговорност, която лежи на плещите ви, може да се окаже прекомерно тежка за вас.
Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР