Във вторник ще преобладава слънчево, но ветровито време. Минималните температури

...
Във вторник ще преобладава слънчево, но ветровито време. Минималните температури
Коментари Харесай

Есента подрани: В София - от 6 до 16 градуса

Във вторник ще доминира слънчево, само че прохладно време. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса, в София – 6 градуса. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Следобед над централните региони от Южна България ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали слаб дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 16 и 21 градуса, в София – 16 градуса.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над Родопите - по-често забележителна и тук-там там ще превали слаб дъжд. Ветровито време, с сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 11 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса, показват от Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 19 и 23 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 2 бала. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР