Във вторник ще отделите част от времето си в размисъл

...
Във вторник ще отделите част от времето си в размисъл
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 декември: Кошмарен ден за 4 зодии

Във вторник ще отделите част от времето си в размисъл по отношение на ваши неточности във възпитанието или отношението ви към личните ви деца или други младежи от всекидневието ви. Разбира се, сходни мисли няма да са инцидентни и те ще са предизвикани от съответни събития през последните дни.
Днес ще изпълнявате дилемите си с по-голямо терзание, тревога или здравословно ще се чувствате нестабилни. Конфликтите в фамилията (където зародят такива) ще са вследствие хитрости, интриги, неистина и други неточни дейности.
Днес ще имате удобен ден за работа, изключително в случай че вашата активност е ориентирана към дами или работите най-вече в женски колектив.

Овен
Този вторник не оставайте на едно място. Денят е добре да бъде отдаден на сериозна физическа интензивност. Най-добре ще ви се отрази да извършите едни крос.

Телец
Това е ден, в който да намалите интензивността. Отделете си време, с цел да седнете и помислите съществено върху това по какъв начин тъкмо желаете да измененията живота си.

Близнаци
Този вторник звездите ви дават обещание спокоен и благополучен ден, поради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие би трябвало да сте основател на събитията.

Рак
Този вторник посветете на дейна интелектуална активност. Ако ви следва изпит той ще премине леко и сполучливо. Добър ден за започване на теоретичен труд.

Лъв
Това е ден за добрини и изложение на позитивни усеща и мисли. Така и вие ще се почувствате благополучен, а постъпката ви ще се върне с позитивна мощ към вас.

Дева
Денят дава обещание да ви донесе благополучие и успокоение. Настъпва удобен интервал за вас, тъй че подредете мислите и проектите си, с цел да може да ги осъществите най-ефективно.

Везни
Този вторник не си позволявайте да сте пасивни, тъй като това може да ви направи уязвими и елементарно раними. Сега може да си позволите повече упоритост.

Скорпион
Този вторник е добре да изберете здравословното хранене и спортуването, изключително в случай че работите седнали пред компютъра. Направете малко бягане сутринта или посетете фитнес залата.

Стрелец
Този вторник е добър за уреждането на юридически въпроси, свързани с пътешестване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше обучение.

Козирог
Този вторник е подобаващ ден да извършите нещо изненадващо за себе си и другите. Ако от дълго време се каните да си вземете куче или коте - в този момент е моментът.

Водолей
Този вторник е добър за другарство с представители от противоположния пол. Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът е на ваша страна.

Риби
Това е ден за разкриване на нови сфери на развиване. Дори региона на интереса ви е непозната, не спирайте порива си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР