Във вторник половинката на Ненчо Балабанов – Катрин Русева роди

...
Във вторник половинката на Ненчо Балабанов – Катрин Русева роди
Коментари Харесай

Съпругата на Ненчо Балабанов роди дъщеричка

Във вторник половинката на Ненчо Балабанов – Катрин Русева роди щерка. Двойката даде име на отрочето си Алина. Припомняме, че артистът има и наследник младеж от предходния си брак.

 

След като Ненчо означи в страницата си щастливото събитие, бе залят от честитки от близки, почитатели и познати. Едно от най-милите пожелания пристигна от майката на артиста, която написа: „ Честита дъщеричка, скъпи родители! Поздравяваме ви с най-красивия подарък, който може да получите от Живота! Толкова се радваме за вас и сме щастливи да кажем: „ Добре ни пристигнало измежду нас, благо наше внуче! “ Алина е благословена да се роди против този ярък празник – цветущ имен ден, скъпо дете! Нека носи името си с горделивост, дано то й носи Мир и Светлина, да притегля в дните ѝ обич и добрина! Мило семейство, бъдете здрави, задружни, хармонични и посрещайте родителските си отговорности с обич и лекост! Обичаме ви доста! “, е написала щастливата баба.

 

Думите й навяват на мисълта, че детето е родено по натурален път, а не посредством модерното в последно време измежду родните звезди секцио, само че нито Ненчо, нито брачната половинка му споделят нещо по тази тематика. Двойката оповестиха през лятото, че чакат бебе, до момента в който бяха на обиколка в Италия. Тогава артистът означи, че обичаната му е в шестия месец от бременността и изиска от приятелите си да стискат палци.

 

Те подписаха брак през предишния септември в първокласен комплекс в Несебър. Първия си брачен танц изтанцуваха под звуците на песента „ Любов “, изпълнена персонално от Мария Илиева. В началото на есента Балабанов заяви, че са избрали име за детето си, само че го показа обществено едвам след раждането.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР