Във вторник на 10-то място MasterChef България напусна 33-годишният IT

...
Във вторник на 10-то място MasterChef България напусна 33-годишният IT
Коментари Харесай

Олег напусна кухнята на MasterChef

Във вторник на 10-то място MasterChef България напусна 33-годишният IT експерт Олег Ефремов. Той взе почтено присъединяване в отборната борба, макар че беше жертван на елиминация. Идеята му за приготвянето на вегетариански бургери беше високо оценена от 15-те гладни рокери, които даже не усетиха разликата от месния артикул.

В първия стадий от борбата на черните престилки, инструктурът по таекуондо съумя да подготви единствено 4 съвършени палачинки за 15 минути. Във втората част той реши да не играе на несъмнено и сервира на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу трио от усети с най-популярната закуска.

За жал сладко-соленият вид не провокира предстоящите реакции в журито и те се сбогуваха с „ надарения младеж “. Топ експертите на драго сърце установяваха неговото явно израстване в шоуто на положителния усет и му пожелаха доста триумфи в кухнята. Той благодари за научените уроци, пожела на сътрудниците си повече усмивки и даде обещание да съблюдава поръчката си като отвори ресторант в двора на къщата си.

Отборната борба за вота на рокери с вегетариански предястие и главно ядене нажежи пристрастеностите в екипите на Лора и Рори. Почти невъзможната задача докара до физически конфликт сред Добрин и Емануел, които бързаха да вземат по този начин обичаните питки за бургер. Нервите на мениджъра на ресторант още повече се опънаха, когато не съумя да наложи мнението си за менюто на алените.

Съотборниците му разпознаха свръхамбиция и боязън от елиминация, а общата суматоха и елегантната порция, незадоволителна за мотористите, доведоха до предстоящ неуспех. При сините също не липсваха проблеми – Рори „ свари “ пържените картофи и съвсем не лиши чинията от единия й съставен елемент, а Красимира отряза част от пръста си, само че макар болката не изостави тима си.

На крачка от изхода на MasterChef Ники, Таня, Сияна, Олег и Добрин трябваше да подготвят допустимо най-вече съвършени палачинки за 15 минути като ги обръщат единствено с подхвърляне. Фармацефтката от Пловдив оглави конкуренцията и заслужи правото да дефинира кой с какъв брой време ще разполага, с цел да подготви вълнуващо ядене с тестените изкушения.

Множеството благоприятни условия в допълнение изнервиха гладиаторите и всеки от тях извади „ скритите си оръжия “. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу бяха безапелационни в позицията си против потреблението на „ буркани и консерви “ и, безкомпромисни към неналичието на въображение и упоритост, почтени за стадия на топ 10.

След като изпратиха Олег, те подчертаха, че всяка рецесия е опция да научиш нещо ново за специалността и себе си, а шансът е единствено в ръцете на борешия се.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР