Във вторник, 16 май, на Лазурния бряг се състоя церемонията

...
Във вторник, 16 май, на Лазурния бряг се състоя церемонията
Коментари Харесай

Голи гърди, дълбоки деколтета и пера на червения килим в Кан

Във вторник, 16 май, на Лазурния бряг се състоя церемонията по откриването на 76-ия кинофестивал в Кан.
На аления килим - червен, червен, не като на оскарите последния път, можеше да бъдат видени рокли, самоуверено демонстриращи оголени гърди, пайети, пера и всевъзможни фешън опити. Но и доста жанр.

Но колкото и да се стараеха дамите, главната звезда на фестивала беше мъж. Джони Деп се появи в Кан за първи път от 12 години. През 2011 година той показа четвъртата част от “Карибски пирати ”, а в този момент - историческата драма “Жана Дюбари ”, който е първият му кино план след 2020 година Оттогава той беше ангажиран основно със правосъдните каузи, които води против него някогашната му половинка Амбър Хърд.

Деп излезе на аления килим в закопчана догоре бяла риза и черен костюм с жилетка, като сакото му беше двуредно.

Той не пусна и за момент ръката на партньорката си във кино лентата Мейуен льо Беско, като пътьом се разцелува актрисата Паулина Поулман и с президента на фестивала Ирис Кноблох, първата жена и първия не-французин, който е на този пост.

Традиционно не мина и без голотии, демонстриращи обилни бюстове. Индийската актриса Еша Гупта и полската звезда Алиция Бахледа дадоха рамо на тренда mono-boob dress и се демонстрираха в рокли, показващи едната им гърда.

За десети път по аления килим мина съветската инфлуенсърка и блогърка Виктория Боня. За юбилея тя избра зелена рокля с пера на Ziad Nakad, а в обществените мрежи написа, че в него се усеща като “кралицата на джунглите ”.

Боня също така призна, че едвам не се успала за церемонията. “Сигурно единствено аз мога да се съумя за откриването на фестивала в Кан ”, само че въпреки всичко стана ясно, че е смогнала за формалната гала.
Носителката на “Оскар ” Хелън Мирън се появи в рокля на Del Core с V-образно деколте. 77-годишната актриса беше с боядисана коса в цвета на тоалета си и с цел да изпревари въпросите на публицистите държеше в ръката си ветрило с надпис “Това си струваше ”.

Някои звезди се бяха облекли в цвета на прословутия червен килим.

Например Катрин Зита-Джоунс беше с такава рокля на Elie Saab с надълбоко деколте и асиметрични ръкави. Дъщеря си - 20-годишната Кери, тя беше облякла в бяла дантелена рокля на същата фешън къща.

Любимката на Куентин Тарантино Ума Търман, която беше в тоалет на Dior с покривало от кондензиран червен цвят, също сподели пред аудитория своя правоприемник - 21-годишния си наследник Левон от някогашния си мъж Итън Хоук.
Звездата от втория сезон на сериала “Белият лотос ” Симона Табаско пък беше в рокля на Lanvin, чиято горна част повече приличаше на дамско долни дрехи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР