Във втория ден от кастингите за приключението MasterChef 5, Chef

...
Във втория ден от кастингите за приключението MasterChef 5, Chef
Коментари Харесай

Втори ден на кастинги за MasterChef

Във втория ден от кастингите за приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат десетки хоби-готвачи, подготвени да премерят сили за утвърждението на топ кулинарите и да заслужат своята престилка.

Водени от разнообразни претекстове, те всички са се отдали на изкушението на положителния усет. В кулинарията намират метод за самоизява, форма на съвременно изкуство, израз на физиката и химията, поле за проява на точност и техничност. Модерните международни течения ще имат свои представители в лицето на кулинар, който желае да направи разлика сред диетичното и здравословно хранене, самоуверен иноватор, актьор и върл почитател на MasterChef.

Художник с две номинации Златна игла, родител на първенец от Гласът на България, квалифициран доктор, подготвен да загърби 6 години обучение, коафьор – естет и майка – героиня ще ревизират кулинарното си равнище в кухнята на MasterChef на 26 февруари по bTV. Пред експертното жури своите чинии ще показват „ дивак “, израждал лъвица, търсещ смяна световен межиджър на италианска хранителна компания и безспорен балкански първенец по културизъм. 16-годишен таекуондист с над 50 медала ще се опита да потвърди, че сред бойните спортове и готвенето има нещо общо, а млад бизнесмен ще се опре на опита си в коктейлите, с цел да реализира цялостна естетика в паница.

На арената на MasterChef 5 във вторник, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще опитат домашни ликьори, съчетани с авторски предписания, тънък десерт, проявяващ модерните трендове в сладкарството, 100-годишна фамилна австрийска рецепта с еленско месо. Авторитетното жури ще показа със феновете на bTV своя опит, занимания и желания. Chef Михалчев ще показва забележителни знания в региона на шиенето и обработката на кожи, а Chef Роу ще остане сюрпризирана от негов жест към почитателите на Антракс.

Как журито на MasterChef ще оцени „ камъните на Белоградчишките скали “, ще имат ли право на особено поръчка към „ майстора на дюнерите “ и кой ще влезе в ролята на любопитен четвърти член на екипа? Ще се осъществен ли упованията на Андре, Петър и Силвена за „ бижута в паница “, какво е бъдещето на храненето съгласно дамата-топ кулинар и какъв брой смел може да бъде един десерт с бекон и горгонзола? Популярна ли е полентата в Русе, по какъв начин японците поздравяват рождениците и по какъв начин наподобяват танците в кухнята на MasterChef, феновете ще видят на 26 февруари, тъкмо в 21:00 часа по bTV.

От 27 февруари за първи път феновете и онлайн потребителите ще могат да надникнат зад кадър в онлайн видео рубриката MasterChef: За ненаситните. Тя ще предлага на почитателите на шоуто на положителния усет извънредни фрагменти, които ще допълват епизодите в телевизионния ефир. Гурманите ще видят неизлъчени визитки на кандидатите за купата и огромната премия от 100 000 лв., backstage фрагменти от снимачния развой и занимателни случки от моментите, в които „ камерите на работят “. Видеата ще бъдат оповестени три пъти седмично – сряда, четвъртък и петък на masterchef.btv.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР