Във всяко едно домакинство могат да бъдат открити какви ли

...
Във всяко едно домакинство могат да бъдат открити какви ли
Коментари Харесай

Тези 5 навика могат да съсипят кухненските уреди. Забравете за тях

Във всяко едно домакинство могат да бъдат открити какви ли не уреди, за които фамилията е похарчило купища пари. Неприятно е, когато разберем, че са престанали да действат или са амортизирани след малко време.

Много е значимо да знаете по какъв начин вярно да ползвате всеки един от уредите вкъщи, в случай че желаете те да ви служат правилно за дълго време. В противоположен случай рискувате да останете разочаровани от производителя.
Ето какво в никакъв случай да не вършиме, в случай че не желаете да съсипете уредите вкъщи: 1. Не почиствайте газовите котлони със сапун; 4 предмета от бита, които една щастлива жена има в дома си
Оказва се, че можете да определите какъв брой е щастлива една жена в живота по съществуването на няколко присъщи предмета в дома й. Смята се,...
Прочети повече
Колкото и мръсни да са газовите котлони, никога не трябва да употребявате сапун, с цел да ги почистите. Това е груба неточност, която може да ви струпа покупката на нов апарат за готвене. Много е евентуално, в случай че частици сапун попаднат в отворите, да причинят задръстване и по-късно да последват проблеми със запалването на котлоните.
2. Забравяте да почистите фурната, откакто сте готвили;
Почистването на тези уреди е в действителност досадно и изцяло разбираемо е, в случай че не ви се занимава с това. Истината е, че неведнъж подготвяме храна, от която остават следи по повърхностите. Нередовното разчистване води до утайване на нечистотия, която с времето може да понижи успеваемостта на уредите.
3. Слагате остри предмети в съдомиялната;
Не е изключено острите предмети, които поставяте в съдомиялната, да причинят прорези в покритието й. Това, на собствен ред, ще докара до появяването на наслойка в бъдеще. Не е желателно да поставяте ножове и други остри предмети в съдомиялната машина.
4. Метални предмети в пералнята; Най-честите неточности, които всяка стопанка ДОПУСКА
Грижата за дома би трябвало да е ежедневна, а задачките в никакъв случай не свършват. И в устрема си да приключим по-бързо и да си почиваме, ние прет...
Прочети повече
Когато подготвяте прането, проверявайте деликатно джобовете на дънки, панталони, якета и ризи. Не е изключено предметите да заседнат в някое кътче и да повредят самия тъпан.
5. Препълнен ледник с храна.
Малцина си дават сметка, че когато хладилникът бъде претъпкан с храна, това действително попречва свободния поток на въздуха. Не е изключено след време този апарат да изгори или да се наложи да вършиме безценен ремонт.

Забравете за тези привички, тъй като те може да ви костват покупката на нов апарат вкъщи!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР