Във всяка връзка верността е важна тема. Докато много двойки

...
Във всяка връзка верността е важна тема. Докато много двойки
Коментари Харесай

Изневярата – зависи ли от възрастта?

Във всяка връзка верността е значима тематика. Докато доста двойки съблюдават безусловно брачната си клетва, други си разрешават понякога да я нарушат. Според брачните консултанти изневярата не е безусловно причина за разлъка, даже в противен случай – в случай че двойката се отнесе вярно към нея, тя може да се окаже мотив за отрезвяващо ново начало. Прекалено постоянно обаче добре функциониращи дълги връзки (дори с деца) се разпадат прекомерно бързо поради еднократно, нищо незначещо кръшкане от страна на единия сътрудник. От друга страна, доверието и честността са основното изискване за всяко сполучливо партньорство. Но каквото и да е отношението към изневярата, през днешния ден е по-лесно от когато и да било да кривнеш от пътя. Защото единствено на един клик разстояние има многочислени уеб сайтове за запознанства за бърз и неангажиращ секс.

Изневяра в Мрежата

Един от тези уеб сайтове за извънбрачни запознанства е Ashley Madison. В рамките на едно малко изследване тук са оценени данните на 2099 членове. Ползвателите са сортирани по възраст, след което са им заложени въпроси по отношение на изневярата.

Резултатите:

32 % от запитаните признават, че са се впуснали в първата си спекулация на възраст сред 30 и 39 години. 28 % декларират, че са изневерили за първи път сред 19 и 29 години, а 24 % от интервюираните са нарушили брачната клетва за първи път сред 40 и 49 години.  Резултатите от разбора демонстрират ясно и недвусмислено, че всяка възрастова група изневерява почти еднообразно постоянно, въпреки и по разнообразни аргументи. 

Как може да се предотврати една невярност ?

Който не желае сътрудникът му да „ върви по непознато “ или самичък да се поддава на изкушението да изневери, преди всичко би трябвало да заложи на искреността. Напълно обикновено е в едно дългогодишно партньорство или брак половият живот към този момент да не е толкоз трогателен, а да се е трансформирал по-скоро в рутина и даже да е станал малко отегчителен. Напълно обикновено е и заглеждането по непознати дами или мъже. Много е значимо обаче по какъв начин ще методите към тези забежки. Ще си спестите куп неприятности и кахъри, в случай че говорите намерено с колегата за своите интимни стремежи и терзания или споделите с него половите си мечти. И колкото по-скоро започнете тази почтена връзка, толкоз по-вероятно е да избегнете възможна невярност.

Адаптация: Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР