Във всяка връзка идва момент, в който сякаш нещо не

...
Във всяка връзка идва момент, в който сякаш нещо не
Коментари Харесай

Женски хитрости: Как да накарате партньора си да полудее по ...

Във всяка връзка идва миг, в който като че ли нещо не върви – познавате се като че ли от цяла безкрайност и времето, когато се опознавахте и изненадвахте от дълго време е минало. Останали са единствено отговорностите и паниките към децата и семейството. Нима всичко е изгубено? – неизбежно стартирате да си задавате този въпрос.

Според психолози това е изцяло обикновено – да не се чувствате влюбени от самото начало. Предлагаме ви няколко лесни трика, с които ще можете да провокирате интереса във вашия сътрудник и да го накарате да полудее по вас. Ето и кои са те:

Накарайте го да се постарае

Ако удоволствията сред завивките са станали просто нормална рутина – идващият път, когато сътрудникът ви желае нещо от вас – накарайте го да си го завоюва! Отлагайте, бъдете кокетна, изплъзвайте му се, написа  az-jenata.bg. В никакъв случай не бъдете груба – това сигурно би го отблъснало. Опитвайте да се употребявате цялата си женска ловкост – дано вие сте плячката, а той – ловецът.

Бъдете себе си

Спомнете си времената, когато се запознахте – и двамата бяхте щури, бяхте непредвидими, правехте лудории под дърво и камък. Къде изчезнаха тези хора в този момент? Навярно те към момента са тук, само че скрити по-дълбоко. Опитайте се да се отпуснете и да бъдете себе си – даже за малко, развихрете въображението си и реализирайте своите мечти.

Употребете обществените мрежи във ваша изгода

Социалните медии изобилстват от фотоси и клипове на съвършени дами. Нека бъдем почтени – никоя от тях не наподобява тъкмо по този начин. Често пъти в случай че забележим въпросната звезда онлайн, надали бихме могли да я разпознаем въобще. Използвайте това във ваша изгода – сложете грим и секси долни дрехи, изберете подобаващ филтър, застанете по този начин, че светлината да покаже най-хубавото от вас – и – готово! Партньорът ви към този момент си има жена звезда! Пуснете пиперливата фотография хей по този начин – да вземем за пример, когато знаете, че е обедната му отмора. Сексуалното напрежение ще го побърка. Вероятно с неспокойствие ще се прибере у дома, с цел да раздра облеклата ви!

Извадете облеклата и обувките, които събират прахуляк

Искате да повишите градусите под завивките, само че за жалост, бюджетът ви не го разрешава? Няма проблем! Разровете се в дрешника – измъкнете онази сатенена нощница, която купихте, само че не носите поради децата; избършете праха от високите обувки на ток, с които едно време танцувахте по клубовете. Сложете малко грим, пуснете секси музика, а децата оставете при бабите... Забавлението е обезпечено!

Накарайте го да ревнува

Разбира се, първият ни съвет е да не прекалявате с този трик. Споделете му по какъв начин сте видели ваш общ прочут и по какъв начин той ви е направил комплимент какъв брой добре са ви се отразили миналите години. Ако пък сте посетили среща на класа – още веднъж можете да подхвърлите на колегата си по какъв начин всички са били очаровани от вас и от метода, по който изглеждате.

Подарете си спа ден вкъщи

Ако съумеете да оставите децата на някого и имате деня единствено за вас – не си губете времето, а незабавно пускайте душа и се насладете на опцията да имате банята единствено за вас! Епилирайте се, направете си маска за коса и лице, ексфолирайте тялото си, нанесете обичания лосион. След това вместо нормалния метод – изсушете косата си с преса – ето ви рецепта за една напълно друга жена! Със сигурност тази дребна спа процедура ще ви накара да се отпуснете и да се настроите за нещо „ по по този начин “. Може би сътрудникът ви няма да ви разреши да се облечете!

Говорете за фантазиите си

Ако имате малко свободно време – пробвайте се да предразположите колегата си да ви показа какво би желал да вършиме дружно в леглото. Това сигурно ще му подейства като най-хубавия афродизиак! Споделете му и какви са и вашите стремежи – доста мъже се възбуждат от сходни думи и диалози. Бъдете подготвени – той ще ви раздра!

Бъдете спонтанни

Ако сте на поход в планината, на море или на друга фамилна отмора – изненадайте колегата си и го накарайте да вършиме секс на извънредно място! Мъжете обожават това. Превърнете се в хитруша, която го желае тук и в този момент! Той ще бъде учуден и ще е подготвен да падне в краката ви!

Опитайте се да разберете от какво има потребност

Мъжете не обичат да приказват, само че за сметка на това те доста добре могат да покажат какво желаят и от какво имат потребност. Опитайте се да разгадаете скритите му стремежи и да ги извършите действителност.

Гледайте филми за възрастни

Онези канали на малкия екран, които по този начин крием от децата, могат да се окажат много потребни, в случай че желаеме да внесем малко многообразие в половия ни живот. Можете да започнете любовната игра точно с тях – подсигуряваме ви, че до няколко минути вие към този момент ще преповтаряте това, което се случва на екрана!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР