Във всяка edna от нас има скрита женска енергия, която

...
Във всяка edna от нас има скрита женска енергия, която
Коментари Харесай

8 изпитани начина да активираме своята женска енергия

Във всяка edna от нас има скрита женска сила, която единствено чака да я преоткрием. Всъщност, всеки от човек, без значение от пола, я носи в себе си.

Както може би се досещате, при дамите е обикновено да господства женската сила, при мъжете – мъжката.

Мъжката сила ни кара да бъдем мощни, дейни, изобретателни, да се борим и реализираме цели и резултати. Това са мъжки черти и желания – мощ, деяние, бързина, пари, достижения, власт, въздействие.

При дамите е назад – те би трябвало да бъдат гъвкави. Женската сила е като вода, тя прелива от едно положение в друго. Тя дава отговор за нежността и грацията, за любовта към прелестното, за изкуството, за отдаването и грижите за децата, за способността да се борави с всякакви предмети с ръце. Проявления на женската сила са търпението, деликатността, толерантността.

Жените би трябвало да развиват тези качества, тъй като те подхождат на природата им , само че те нормално се стремят към противоположното – да излъчват мощ и непоклатимост, да демонстрират, че са проведени, самостоятелни, можещи, че са в положение да живеят без сътрудник. Ако дамата съобщи на един мъж, че може да се оправя отлично и без него, то тя му нанася нечовечен удар.

Добрата вест е, че не можем да загубим женската си сила, тъй като тя постоянно ще бъде част от нашата същина. Просто би трябвало да я открием и да намерим метод да я активираме.

Ако успяхме да ви заинтригуваме, в нашата изложба ще разберете по какъв начин да възвърнете хармонията във вътрешния ви свят като горди представителки на нежния пол:
 8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР